Beşiktaş - Bratislava maçının ardından büyük terbiyesizlik

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2019 23:32

Temsilcimiz Beşiktaş'ın Slovan Bratislava'yı 90+2'de attığı golle 2-1 mağlup ettiği maçın ardından tünelde tartışma yaşandı.

Haberin Devamı

Jan Kozak'tan büyük terbiyesizlik!

UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş'ın Slovan Bratislava'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından koridorda tansiyon yükseldi.

Slovan Bratislava’da alınan yenilgi sonrası teknik direktör Jan Kozak, Beşiktaş tribünlerine dönüp el kol hareketleri yaptı ve küfür etti!

Siyah-Beyazlılar’ın yedek kulübesi bunu görünce Kozak’ın üstüne yürüdü ve büyük tepki gösterdi. Polis araya girerek olayın büyümesini önledi ve Kozak’a soyunma odasına kadar eşlik etti.

Maç sonunda bu kez Slovan Bratislavalı futbolcuların çıkış tünelinde küfürlü konuşmasının ardından tartışma çıktı. Futbolcuların birbirine girdiği arbede, araya güvenlik güçlerinin ve teknik ekiplerin girmesiyle bastırıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise maç sonunda düzenlediği basın toplantısında Slovan Bratislava'nın hocası Ján Kozák'ı işaret etti.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı, "Bratislava'nın hocası ne söylediğini söyledi mi? Ben ona bir şey söylemedim, ne söylediğini kendisi ifade etsin." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!