Ümraniyespor'un İtalyan yıldızı Stefano Napoleoni konuğumuz oldu: 'Kerem Aktürkoğlu ve Rıdvan Serie A'da oynar...'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2021 16:10

TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor'un İtalyan yıldızı Stefano Napoleoni, Spor Arena'ya özel açıklamalar yaptı. Süper Lig'de forma giydikten sonra bu sezon Recep Uçar'ın çalıştırdığı Ümraniyespor'u tercih eden İtalyan futbolcu, Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu ve Beşiktaş'ın sol beki Rıdvan Yılmaz'ın Serie A'da forma giyebileceğini belirtti.

Haberin Devamı

Türkiye'de daha önce Başakşehir ve Göztepe formalarını terleten ve şu an TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor'da forma giyen İtalyan futbolcu Stefano Napoleoni, Spor Arena'nın konuğu oldu.

Sorularımıza içtenlikle yanıtlayan Napoleoni Süper Lig ve TFF 1. Lig arasındaki farkı net şekilde izah ederken; Kerem Aktürkoğlu ile Rıdvan Yılmaz'ın Serie A'da forma giyebileceğini ifade etti. İtalyan futbolcu ayrıca futbolu bıraktıktan sonra da Türkiye'de çalışabileceğinin sinyallerini verdi.

RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 Napoleoni'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle;

- TFF 1. Lig'de o kadar organize takım var ki birçok Süper Lig takımından taktiksel anlamda öndeler. Bu konuda büyük bir şaşkınlık yaşadım.

- Süper Lig'de Kerem Aktürkoğlu ve Rıdvan Yılmaz'ı beğeniyor. Potansiyelleriyle Serie A'da rahatça oynayabilirler.

Haberin Devamı

* Ümraniyespor'daki hedefleri, Farioli, İstanbul ve çok daha fazlası...

Videomuzu beğenmeyi, kanalımıza abone olmayı ve yeni içerklerimizden anlık haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın!

Keyifli seyirler...

 

BAKMADAN GEÇME!