Uluslar A Ligi 3. Grup'ta kritik maç! Polonya'nın iddaa oranı düşüyor...

Güncelleme Tarihi:

Uluslar A Ligi 3. Grupta kritik maç Polonyanın iddaa oranı düşüyor...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2018 11:21

Portekiz, grubun ilk maçında İtalya'yı yenerek zirveye yerleşti ama Ronaldo, Quaresma gibi isimlerin yokluğunda Polonya oranında düşüş yaşandı. İşte son gelişmeler...

Haberin Devamı

Polonya

- Hem Lukasz Fabianski, hem de Wojciech Szczesny sağlıklı durumda, kalede kimin başlayacağı maç saati belli olacak.

- Robert Lewandowski'nin varlığı formda bir sezon geçiren Krzysztof Piatek ve Napoli'nin yıldızı Arkadiusz Milik'i kenarda bekletecek gibi duruyor.

- Lewa'nın hücum partnerinin büyük ihtimalle Piotr Zielinski olması bekleniyor, orta sahadan destek ise Krychowiak ve Karol Linetty'den gelecek.

- İlk olarak 2,90 açıklanan 'Polonya kazanır' iddaa oranı, Portekiz kadrosunun şekillenmesi sonrası 2,50'ye kadar geriledi.

Portekiz

- Geçen ay olduğu gibi bu ay da Cristiano Ronaldo milli takıma çağrılmadı. Kulislerde 'tecavüz' olayının Fernando Santos'un aklını kurcaladığı söyleniyor.

- Bruno Alves, Jose Fonte, Manuel Fernandes ve Ricardo Quresma gibi 30+ yaş oyuncuları dışarda bırakan Santos, stoper Pedro Mendes ile sağ açık Helder Costa'yı ilk kez aday kadroya aldı.

Haberin Devamı

- Sevilla ile sezona müthiş bir giriş yapan Andre Silva, hücumun en ilerisinde olacaktır. Bernardo Silva de arkasından destek olur.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!