UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin açılış şovu belli oldu

Güncelleme Tarihi:

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin açılış şovu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2026 16:33

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin geleneksel “Açılış Şovu”nda The Killers’ın sahne alacağı duyuruldu. Pepsi tarafından sunulan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Açılış Şovu, 30 Mayıs’ta Macaristan’ın Budapeşte kentindeki Puskás Aréna’da maç başlamadan hemen önce gerçekleşecek. The Killers grubu, bu ikonik şov öncesinde, futbol efsanesi ve David Beckham ile birlikte kısa bir filmde rol aldı.

Haberin Devamı

Pepsi ve UC3, The Killers grubunun 30 Mayıs’ta Macaristan’ın Budapeşte kentindeki Puskás Aréna’da düzenlenecek olan, Pepsi tarafından sunulan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Açılış Şovu’nda başrolü üstleneceğini açıkladı. Pepsi ve UC3, maçtan sadece dakikalar önce gerçekleşecek ve unutulmaz bir deneyim sunacak olan bu görkemli perde açılışıyla finali bir kez daha taçlandıracak.

Futbolun etkisi sahadaki 90 dakikanın çok ötesine uzanırken, The Killers da bu küresel taraftar kültüründe önemli bir yere sahip. Grup, stadyumları coşturan hit şarkılarını dünyanın en prestijli spor sahnelerinden birine taşıyacak. Kariyerleri boyunca en çok sevilen parçaların yer alacağı yüksek tempolu bir performans sunmaya hazırlanan grup, futbolun küresel marşlarından biri haline gelen “Mr. Brightside” şarkısını da seslendirecek.

Haberin Devamı

The Killers ve Beckham bir araya geldi

Bu ikonik şovu duyurmak amacıyla The Killers, futbol dünyasının önemli isimlerinden Sir David Beckham ile birlikte kısa bir filmde yer aldı. Filmde, efsanevi ikiliyi Budapeşte’deki UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ne yetişmek için yüksek tempolu bir yarışın içinde görüyoruz.

Pepsi sunumlu UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Açılış Şovu, sezonunun bu en önemli karşılaşması başlamadan hemen önce tüm dünyada yayınlanacak. Taraftarlar, Açılış Şovu’nu yerel yayıncıları üzerinden veya resmi UEFA YouTube kanalı aracılığıyla izleyebilecek.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!