UEFA Avrupa Ligi'nde finalin adı: Atletico Madrid-Marsilya

Güncelleme Tarihi:

UEFA Avrupa Liginde finalin adı: Atletico Madrid-Marsilya
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 16:52

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk finalist, Arsenal'ı 1-0 yenen Atletico Madrid oldu. Marsilya da uzatmalara giden mücadelede bulduğu golle adını finale yazdırdı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final ikinci ayak maçlarında Atletico Madrid - Arsenal ve Salzburg - Marsilya mücadeleleri nefes kesti. Atletico Madrid 1-1'in rövanşında Arsenal'ı 1-0 yendi. Marsilya ve Atletico Madrid takımları finalde mücadele edecekler.

Madrid ekibinin golü 45+2'de Diego Costa kaydetti. Atletico Madrid bu skorla UEFA Avupa Finali'ne adını ilk yazdıran takım oldu. Marsilya ise uzatmalara giden maçta bulduğu golle final bileti aldı.

WENGER'İN ARSENAL'DAKİ SON AVRUPA KUPASI

Sezon sonu takımdan ayrılacağını açıklayan Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger için bit dönem kapandı. Fransız çalıştırıcı uzun yıllardır çalıştırdığı Arsenal'ın başında son Avrupa kupası heyecanını yaşadı.

MARSİLYA KABUSTAN SON DAKİKADA UYANDI

Salzburg ise 2-0 yenildiği ilk maçın rövançında 90 dakikayı 2-0 önde kapadı ve maç uzatmalara gitti. Salzburg Amadou Haridara'nı 53. dakikadaki golü ve 65'te Bouna Sarr'ın kendi kalesine gönderdiği golle finale tutundu. 116. dakikada Portekizli savunmacı Rolando'nun golü Fransızlar'a final yolunu açtı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi finali, 16 Mayıs Çarşamba günü Fransa’nın Lyon kentinde oynanacak.

UEFA Avrupa Liginde finalin adı: Atletico Madrid-Marsilya

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!