Twitch’in yıldızı Ninja'dan dev imza!

Güncelleme Tarihi:

Twitch’in yıldızı Ninjadan dev imza
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 14:49

‘Ninja’ kullanıcı adıyla Twitch yayınları yapan ve espor dünyasını kasıp kavuran Tyler Blevins, çok kısa sürede 8 milyon takipçi barajını aştı. Red Bull ailesine katıldığını duyuran Blevins, dünyada son zamanların en popüler oyunu Fortnite sayesinde kazandığı ününü hip-hop sanatçıları Drake, Travis Scott gibi isimlerle yaptığı yayınlarla da her geçen gün artırıyor.

Haberin Devamı

Dünyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen espor, bununla birlikte birçok yıldız isim de yarattı. Tyler Blevins de bunlardan biri. 2009 yılında Halo ile espora başlayan ve yıllar içinde Cloud9, Evil Geniuses, Renegades, Team Liquid ve Warriors gibi takımların kadrosunda yer alan Tyler Blevins, asıl ünü Twitch yayınlarıyla kazandı. Oyun yayıncılığı platformu Twitch’te 8.5 milyon takipçiye yaklaşan Blevins’in, Eylül 2017’de çıkan ve dünyayı kasıp kavuran Fortnite: Battle Royale oyunu ile birlikte hayatı değişti. Yayınlarını izleyen kişi sayısını binlerden milyonlara çıkaran “Ninja” her gün yayın yapmasını isteyen geniş bir kitleye sahip.

Alanında en çok kazanan isimlerden biri olan Tyler Blevins, son olarak yaptığı yeni bir anlaşmayı da duyurdu. Red Bull ailesine katıldığını açıklayan Blevins, kısa sürede onbinlerce kişiden tebrik mesajları aldı.

1991 doğumlu ‘Ninja’, son zamanlarda ünlü hip-hop sanatçıları ile yaptığı yayınlarla da çok konuşuldu. Drake, Travis Scott gibi isimlerle Fortnite oynayan Blevins, o yayınların hikayesini de şöyle anlatıyor: “Yayındayken insanlar Drake'in Twitter'dan beni takip ettiğini söylediler, hemen ardından da Fortnite'ı takip etmeye başlamış. Eşime 'Ona mesaj atmalı mıyım?' diye sordum ama atmadım, iki gün sonra beraber oynamak için o bana mesaj attı.”

Haberin Devamı

Birçok farklı nedenden dolayı sevilen Tyler Blevins’in, servetinin bir kısmını zaman zaman sosyal sorumluluk için bağışladığı biliniyor. Şubat 2018'de yaptığı yayında elde ettiği 110.000 doları Amerikan İntihar Önleme Vakfı'na, Nisan 2018'deki Fortnite Battle Royale Espor etkinliğindeki 50.000 doları dereceye girenlere bağışlayan Ninja, Nisan ayı sonundaki #Clips4Kids etkinliğinde de diğer yayıncılarla beraber St. Jude Çocuk Araştırma Hastanesi için 340.000 dolar toplanmasına vesile olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!