Tuzlaspor Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman? Tuzlaspor Giresunspor maçı istatistik bilgileri!

Güncelleme Tarihi:

Tuzlaspor Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman Tuzlaspor Giresunspor maçı istatistik bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2021 20:04

Tuzlaspor Giresunspor maçı Süper Lig'e yükselmek isteyen takımların heyecan dolu karşılaşmasına sahne olacak. TFF 1. Lig'de son hafta mücadelesinde 7 puanla liderlik koltuğunda oturan Giresunspor, aynı puana sahip diğer rakiplerine avantajı kaptırmamak için galibiyete odaklanacak. Tuzlaspor ise zorlu takibi karşısında galip ayrılmak için elinden geleni yapacak. Karşılaşmaya kısa süre kala sporseveler Tuzlaspor Giresunspor maçı saat ve kanal bilgisine odaklandı. Peki, Tuzlaspor Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman? İşte, maça dair ayrıntılar.

Haberin Devamı

Tuzlaspor Giresunspor maçı, Süper Lig'e çıkmak için önemli mücadeleler veren Yeşil Beyazlı ekip için kritik bir öneme sahip olacak. 67 puanla rakipleri ile aynı puana sahip olan Giresunspor, bu maçı kazanması halinde şampiyonluğunu garantilemiş olacak. Peki, Tuzlaspor Giresunspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma öncesi bazı bilgiler

Tuzlaspor Giresunspor maçı, Süper Lig'e adım atacak olan takımlar için kritik bir öneme sahip olacak. 67 puanla liderlik koltuğunda oturan Giresunspor, aynı puana sahip diğer rakiplerine avantajı kaptırmamak için galibiyete odaklanacak. Peki, Tuzlaspor Giresunspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

TUZLASPOR GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Haberin Devamı

TFF 1. Lig'de son hafta mücadelesine çıkacak olan Tuzlaspor, şampiyonluk adayı Giresunspor'u konuk edecek. 9 Mayıs Pazar günü saat 20.30'da oynanacak mücadele, Bein Sports HD 3 ve TRT Avaz kanalından canlı yayınlanacak.

TFF 1. Lig'in 34. ve son haftasında bugün oynanacak 3 karşılaşma, beIN Sports Haber kanalından şifresiz yayınlanacak.

Ligde bugün saat 20.30'da başlayacak ve Süper Lig'e yükselecek 2 takımın belli olacağı Menemenspor-Adana Demirspor, Adanaspor-Yılport Samsunspor ve Tuzlaspor-GZT Giresunspor müsabakalarının, TFF 1. Lig özel programında aynı anda ekranlara geleceği belirtildi.

Tunç Kayacı ve Yücel İldiz'in yorumlayacağı karşılaşmalarda tüm kritik pozisyonların tam ekran olarak yayına aktarılacağı ifade edildi.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!