Milliler oynadı Rusya kazandı!

Güncelleme Tarihi:

Milliler oynadı Rusya kazandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2018 08:54

Uluslar Ligi B Ligi 2. Grup'ta yer alan A Milli Futbol Takımımız bu akşam ilk müsabakasında Rusya'ya 2-1 mağlup oldu. A Milli Takımımız gruptaki diğer maçını ayın 10'unda İsveç ile deplasmanda yapacak. Medical Park Stadyumu'nda oynanan maçta A Milli Futbol Takımımızın golünü 41. dakikada Serdar Aziz atarken Rusya'ya galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Denis Cheryshev ve 49. dakikada Artem Dzyuba kaydetti. Bu sonucun ardından A Milli Takımımız ilk maçından puan çıkartamazken, Rusya ilk maçında 3 puanla tanıştı.

Haberin Devamı

Stat: Medical Park 
Hakemler: Artur Dias, Rui Tavares, Paulo Soares (Portekiz) 
Türkiye: Serkan Kırıntılı, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz (Dk. 46 Kaan Ayhan), Çağlar Söyüncü, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal (Dk. 71 Yunus Mallı), Okay Yokuşlu, Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı (Dk. 57 Oğuzhan Özyakup), Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun 
Rusya: Lunev, Fernandes, Neustaedter, Dzhikiya, Kudryashov (Dk. 82 Rausch), Zobnin, Gazinski, Erokhin, Kuzyaev (Dk. 73 Mogilevets), Cheryshev (Dk. 79 Ionov), Dzyuba 
Goller: Dk. 13 Cheryshev, Dk. 49 Dzyuba (Rusya) Dk. 41 Serdar Aziz (Türkiye) 
Sarı kartlar: Dk. 38 Şener Özbayraklı (Türkiye) Dk. 53 Kudryashov, Dk. 90 Dzyuba (Rusya) 

MAÇTAN NOTLAR
OKAY YOKUŞLU'YA YOĞUN İLGİ

Trabzonsporlu taraftarların ağırlıklı olduğu tribünlerde bordo mavili taraftarlar, sezon öncesi İspanya ekibi Celta Vigo'ya transfer olan eski oyuncuları Okay Yokuşlu'yu unutmadı. Genç oyuncuyu tribünlere çağıran taraftarlar, sevgi gösterilerinde bulunurken, Okay da alkışlarla bu ilgiye karşılık verdi.

TRİBÜNLER AY YILDIZLI BAYRAKLARLA DONATILDI
Türkiye - Rusya arasında oynanacak karşılaşma için Şenol Güneş Kompleksi'nin tribünleri Türk bayraklarıyla donatıldı. Maça gelen taraftarlara ay yıldızlı bayraklar dağıtılırken, tribünlerin önünde ve stadın çeşitli bölümlerinde de Türk bayrakları yer aldı.

Haberin Devamı

Milliler oynadı Rusya kazandı


TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Türkiye - Rusya karşılaşmasında taraftarlar Türkiye A Milli Takımı'nı yalnız bırakmadı. Tribünlerin büyük bölümünü dolduran taraftarlar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan ay yıldızlı futbolcuları alkışlayarak sevgi gösterisinde bulundu. Maçı izlemeye gelen taraftarlar, Mehter Marşları eşliğinde ellerindeki Türk bayraklarını dalgalandırdı. Az sayıda konuk ekibin taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini alarak ülkelerinin milli takımlarını yalnız bırakmadılar. Karşılaşma öncesi statta açılan büyük afişlerde 2024 Avrupa Şampiyonası adaylığına dikkat çekilerek, 'En iyisi için şimdi bizim zamanımız. Trabzon hazır' ifadelerine yer verildi.

EREN BÜLBÜL UNUTULMADI
Trabzon'un Maçka ilçesinde yaşanan terör saldırısında şehit düşen Eren Bülbül de Türkiye ile Rusya arasında oynanan mücadelede unutulmadı. Stat etrafındaki reklam panolarının ekranına, 'Bu vatan sana minnettar, iyi ki varsın Eren' yazıları yansıtıldı. Stat skorbordundan da 'Seni asla unutmayacağız. Bu vatan sana minnettar' ifadeleri yer aldı. Taraftarlar da 'şehitler ölmez, vatan bölünmez' diye bağırdı.

4 BAKAN MAÇI İZLEDİ
Türkiye ile Rusya arasında Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakayı izleyenler arasında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman da protokol tribününden karşılaşmayı takip etti.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Milliler oynadı Rusya kazandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!