Türkiye Letonya maçı ne zaman? Milli maç biletleri için TFF'den önemli açıklama

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Letonya maçı ne zaman Milli maç biletleri için TFFden önemli açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2021 17:58

Türkiye Letonya maçı için önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. Dünya Kupası 2022 Avrupa Elemeleri G Grubunda mücadele eden Türkiye, Letonya maçını seyircili oynamaya hazırlanıyordu. TFF tarafından yapılan son değerlendirmelere göre karşılaşmanın seyircili oynanması uygun görülmedi. Peki, Türkiye Letonya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek ve TFF'nin açıklaması ne yönde? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

A Milli Takım, son iki maçta aldığı galibiyeti, Letonya maçı ile taçlandırmak istiyor. 2 maçta 2 galibiyet elde ederek grupta liderlik pozisyonunu elde eden Türkiye, Letonya maçı ile 3'üncü karşılaşmaya çıkacak. Peki, Türkiye Letonya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşmanın seyircili oynanmasına yönelik önemli açıklamalar

TÜRKİYE LETONYA MAÇI NE ZAMAN?

Dünya Kupası 2022 Avrupa Elemeleri G Grubu 3'üncü Hafta mücadelesinde Türkiye, Letonya'yı konuk edecek. 30 Mart Salı günü saat 21.45'te oynanacak mücadele, TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

TÜRKİYE LETONYA MAÇI SEYİRCİLİ Mİ OYNANACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda yarın Türkiye ile Letonya arasındaki karşılaşmanın seyircisiz oynanacağını açıkladı.

Haberin Devamı

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yarın saat 21.45'te oynanacak karşılaşmayla ilgili TFF Sağlık Kurulu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin seyri ile ilgili son gelişmeler üzerine TFF Sağlık Kurulu yeni bir değerlendirme yapmıştır.

Yeni tedbirler ve önlemler alınması gerekebilecek bu dönemde, riskler oluşturacak uygulamalar yapılmaması ve seyircili maç oynanması gibi etkinliklerin düzenlenmemesi hususunda TFF Sağlık Kurulu görüş birliğine varmıştır.

TFF Yönetim Kurulu ile paylaşılan bu görüş doğrultusunda, A Milli Takımımızın 30 Mart Salı günü oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçına seyirci alınması uygun bulunmamıştır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!