Türkiye Hollanda maçı ne zaman oynanacak?

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Hollanda maçı ne zaman oynanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2021 15:51

Türkiye Hollanda maçı ile 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G mücadelesine çıkacak olan Türkiye, 3 puan için sahada olacak. 22 Mart Pazartesi günü saat 18.00'de Riva'da basına kapalı olarak gerçekleşen ilk antrenmandan sonra Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele için hazırlıklarına devam edecek olan A Milli Takım, 23 Mart'taki antrenman ile son hazırlıklarını tamamlayacak. Peki, Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Türkiye Hollanda maçı için geri sayım başladı. 2022 Dünya Kupası eleme gruplarından çıkıp Dünya Kupası mücadelelerine doğrudan katılmak isteyen Türkiye, ilk sınavını Hollanda karşısında verecek. Peki, Türkiye Hollanda maçı ne zaman oynanacak? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G mücadelesi ilk maçında Türkiye, Hollanda'yı konuk edecek. 24 Mart Çarşamba günü saat 20.00'da oynanacak mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 21 Mart Pazar günü saat 19.00'dan itibaren Riva'daki TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Ay-Yıldızlılar, ilk idmanlarını 22 Mart Pazartesi günü saat 18.00'de Riva'da basına kapalı olarak yapacak.

Haberin Devamı

A Millî Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, Hollanda maçı öncesinde 23 Mart'ta saat 17.30'da Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, bu karşılaşmanın son provasını da aynı tesiste saat 18.00'de gerçekleştirecek.  

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı 24 Mart'taki Türkiye-Hollanda müsabakası, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!