Türkiye Finlandiya maçı hangi kanalda, saat kaçta? Milli maç ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Finlandiya maçı hangi kanalda, saat kaçta Milli maç ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 09:40

Türkiye Finlandiya maçı için geri sayım devam ediyor. Dünya Kupası eleme mücadelesinde üç puan savaşına tutulacağımız Finlandiya, Antalya Arena Stadyumu'nda gardını alacak. Dünya Kupası'na gitmek isteyen Ay Yıldızlı ekibimiz, bu gardı düşürmek için canla başla mücadele edecek. Peki, Türkiye Finlandiya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Türkiye Finlandiya maçı, uzun süredir katılım sağlayamadığımız Dünya Kupası finalleri için bir önemli bir adım olacak. Gruptan çıkabilmek için üç puana ihtiyacı olan Ay yıldızlılar, Finlandiya karşısında taraftarlarımız önünde mücadele verecek. Peki, Türkiye Finlandiya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte, milli maç biletleri ve karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 24 Mart Cuma günü Finlandiya'yla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 
Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki Regnum Carya Golf&Spa Resort'ta kampa giren ay-yıldızlı ekip, üçüncü çalışmasını Sentido Zeynep Resort Otel'in sahasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde tam kadro olarak gerçekleştirdi. 

Fatih Terim'in futbolcularla yaptığı kısa toplantının ardından antrenman, ısınma hareketleri ve sınırlı alanda pas çalışmasıyla başladı. Tam saha çift kale maçla devam eden idmanda, A takım kadrosu Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Ömer Toprak, İsmail Köybaşı, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Arda Turan, Emre Mor, Volkan Şen ve Cenk Tosun'dan oluştu. 

Terim, çift devre oynanan maçın ilk yarısında tek forvet oynattığı A takımı, ikinci yarı Enes Ünal'la birlikte çift forvete çevirirken, A takım ikinci yarıda Cenk Tosun ve Enes Ünal'ın golleriyle maçı 2-0 kazandı. 

İlk devre Serdar Gürler, Olcay Şahan ve Cengiz Ünder, ikinci yarı ise Volkan Şen, Emre Mor ve Ahmet Çalık maçta görev yapmayarak ayak tenisi oynadılar. 

Fatih Terim, oldukça hırslı oldukları gözlenen oyuncularına, maç sırasında zaman zaman uyarılarda bulundu. 

Milli takımın antrenmanını Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst de izledi. 

Milliler, yarın Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in düzenleyeceği basın toplantısının ardından, ilk 15 dakikası basına açık olarak yapacağı idmanla Finlandiya karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak. 

Haberin Devamı

TÜRKİYE FİNLANDİYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2018 Dünya Kupası Elemeleri 1. Tur I Grubu mücadelesinde Türkiye, Finlandiya ile Antalya Arena Stadyumu'nda mücadele edecek. Karşılaşma 24 Mart Cuma günü 20.00'da TV 8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi İspanya Futbol Federasyonu'ndan Gil Manzano yönetirken, yardımcılıklarını Roberto Alonso ve Juan Yuste üstlenecek.

Haberin Devamı

A MİLLİ TAKIM KADROSU BELLİ OLDU

A Milli Futbol Takımı, 24 Mart Cuma günü Finlandiya ile oynayacağı maç için Antalya'ya geldi.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 24 Mart Cuma günü Finlandiya ile karşılaşacak olan A Milli Takım kafilesi Antalya’ya geldi. Özel uçakla İstanbul’dan kente ulaşan milli takım kafilesi Antalya Havalimanı CIP Salonu önünde taraftarlar tarafından karşılandı.

Çocuk ve taraftarlar geniş güvenlik önleminin yer aldığı havalimanında futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Barcelonalı yıldız futbolcu Arda Turan, ay-yıldız atkılı küçük taraftarlarla özçekim yaptı. Kafiyeli taşıyan otobüs polis eskortu eşliğinde Belek Turizm Merkezi’ndeki konaklayacakları otele hareket etti.

Haberin Devamı

Ay-yıldızlı takımın Finlandiya maçı için belirlenen 28 kişilik kadroda bulunan futbolcular şöyle:

Kaleci: Harun Tekin (Bursasor), Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (Başakşehir)

Defans: Gökhan Gönül (Beşiktaş), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Ahmet Çalık (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Güray Vural (Kayserispor), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)

Orta saha: Emre Mor (Borussia Dortmund), Serdar Gürler (Gençlerbirliği), Arda Turan (Barcelona), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Selçuk İnan (Galatasaray), Cengiz Ünder (Başakşehir), Olcay Şahan (Trabzonspor), Volkan Şen (Fenerbahçe)

Forvet: Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Twente), Yunus Mallı (Wolfsburg)

Haberin Devamı

MAÇ BİLETLERİ TÜKENDİ

Milli Takımı stadyumda desteklemek isteyen bon binlerce kişi, maç biletlerini araştırdı. Türkiye Futbol Federasyonu internet sitesi üzerinden satışa çıkarılan biletler kısa sürede tükendi. Maç biletleri ile ilgili açıklama yapan TFF, biletlerin yoğun ilgi sebebiyle kısa sürede tükendiğini duyurdu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!