Son dakika: Filenin Sultanları geri dönemedi! Dünya 1 numarası ABD, Tokyo 2020'de bunu ilk kez yaşadı... (ABD 3-2 Türkiye voleybol maçı özeti)

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Filenin Sultanları geri dönemedi Dünya 1 numarası ABD, Tokyo 2020de bunu ilk kez yaşadı... (ABD 3-2 Türkiye voleybol maçı özeti)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2021 19:04

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Tokyo 2020'deki üçüncü maçında dünya 1 numarası ABD'ye 3-2 mağup oldu. Setlerde 2-0 geriye düşen Filenin Sultanları, geri dönüp skoru 2-2'ye getirdi ancak final setinin sonlarında rakibine üstünlük sağlayamadı. 2 set kazandığı için maçtan 1 puan çıkaran Milli Takımımız, 4. maçında Arjantin'i yenmesi halinde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu 3. maçında FIVB dünya sıralamasının ilk basamağında yer alan ABD ile karşılaştı. 2-0 geriye düşmesine rağmen skoru 2-2'ye getiren Filenin Sultanları, final setini 15-12 kaybederek maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

Dünya 1 numarası olan ABD, Tokyo 2020'de ilk kez set kaybetmiş oldu. ABD maçında 2 set kazandığı için maçtan 1 puan çıkaran Milli Takımımız, 4. maçında Arjantin'i yenmesi halinde gruptan çıkmayı garantileyecek. 

Milli Takımımızın Arjantin maçı, Cumartesi günü TSİ 08:20'de başlayacak.

Son dakika: Filenin Sultanları geri dönemedi Dünya 1 numarası ABD, Tokyo 2020de bunu ilk kez yaşadı... (ABD 3-2 Türkiye voleybol maçı özeti)

MAÇ SONUCU: ABD 3-2 TÜRKİYE

1. SET: ABD 25-20 TÜRKİYE

Haberin Devamı

2. SET: ABD 25-20 TÜRKİYE

3. SET: ABD 17-25 TÜRKİYE

4. SET: ABD 20-25 TÜRKİYE

5. SET: ABD 15-12 TÜRKİYE

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN DESTEK

Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi.

Mücadeleyi zaman zaman ayakta izleyen Kasapoğlu, oyunculara sürekli destek verdi.

"BÖYLE BÖYLE BÜYÜYECEĞİZ"

Nefes kesen mücadelenin ardından milli oyuncularımız açıklamalarda bulundular.

İçlerinin buruk olduğunu söyleyen takım kaptanı Eda Erdem Dündar, "Takım olarak çok iyi mücadele ettik. ABD çok iyi bir ekip, bu seviyede oynamayı çok iyi biliyorlar. Bugün iyi oynadık, bu geri dönüş doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Kazanmak isterdik ama 1 puan bile bizim için çok değerli. 2-0'dan 2-2'ye yaptığımız bu geri dönüş, bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Tabii ki içimiz buruk ve üzgünüz, 2-2'ye getirmişken 3-2 almayı çok isterdik. Ama biz böyle böyle büyüyecek ve böyle böyle kritik maçları almayı öğreneceğiz" dedi.

Maçın en etkili isimlerinden Meryem Boz ise "Bugün iki takımda iyi mücadele etti. Güzel bir maç oldu. Bugün artık bitti. Önümüzdeki maça odaklanacağız. Bu bir puan işimize çok yarayacak. Sırada çok önemli bir Arjantin maçı var, o maçı almak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Filenin Sultanları geri dönemedi Dünya 1 numarası ABD, Tokyo 2020de bunu ilk kez yaşadı... (ABD 3-2 Türkiye voleybol maçı özeti)

Haberin Devamı

NAZ AYDEMİR AKYOL: TÜRK KADININI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Milli takımın tecrübeli pasörü Naz Aydemir Akyol, çok iyi oynadıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Özellikle geri dönüş yaptığımız 3. ve 4. setlerde mücadeleyi bırakmadık. ABD'yi bu setlerde çaresiz bıraktık. Son set aslında başa baş gitti. 11-10 öne geçtik. Bu sette 3 servis kaçırdık, 3 blok yedik. Eskiden böyle dünya devlerine 3-2 kaybettiğimizde sevinirdik şimdi kaybettiğimiz için buruğuz. Ancak buradan aldığımız 1 puan, bizi üst tura çıkmak için çok büyük avantaj sağlayacak. Bizi destekleyen, bize dualarıyla enerji gönderen tüm Türk halkına teşekkür ediyoruz. Biz burada Türk kadınını en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz."

Haberin Devamı

GUIDETTI: BEN ÇOK ŞANSLI BİR KOÇUM

Millilerimizin başantrenörü Giovanni Guidetti takımıyla gurur duyduğunu belirterek, "Asla pes etmiyoruz ve sürekli üstüne gidiyoruz. Çok önemli bir puan aldık ve bu puan gruptan çıkmak için çok kritik olacak. Takımımla gurur duyuyorum. Ben çok şanslı bir koçum çünkü maçı değiştirebilecek çok fazla oyuncum var" diye konuştu.

Hemen Misli.com'a gel, 7 farklı oyun seçeneğiyle sanal bahis oyna...

BAKMADAN GEÇME!