Türk takımları, Euroleague'de çift maç haftasını kayıpsız geçti!

Güncelleme Tarihi:

Türk takımları, Euroleaguede çift maç haftasını kayıpsız geçti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2026 12:33

Euroleague'de çift maç haftasında Türk takımları Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, oynadığı 4 müsabakayı da kazandı.

Haberin Devamı

Euroleague'de çift maç haftası dün oynanan 27. hafta karşılaşmalarıyla sona erdi. Bu hafta Türk takımları oynadığı 4 karşılaşmadan da galip ayrıldı. Son dönemde kötü günler geçiren Anadolu Efes, Valencia Basket ve Zalgiris Kaunas'ı mağlup ederken, Fenerbahçe de Barcelona ve Paris Basketball'u yendi.

Türk Başantrenör Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ise Real Madrid'e karşı parkeden galip ayrılırken, Partizan'a kaybetti.

Türk takımları, Euroleaguede çift maç haftasını kayıpsız geçti

FENERBAHÇE LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Euroleague'de 27. haftada geride kalırken, 1 maçı eksik olan Fenerbahçe liderliğini sürdürdü. Ligde 19 galibiyeti bulunan sarı-lacivertlileri, 17'şer galibiyet olan Olympiakos, Valencia Basket ve Barcelona takip etti. Bu hafta Efes 8 galibiyetle 19. sırada haftayı tamamlarken, 7 galibiyeti olan ASVEL ise son sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Euroleague'de 27. haftanın toplu sonuçları şöyle:

Dubai Basketball: 93 - Real Madrid: 85
Hapoel Tel Aviv: 99 - Valencia Basket: 104
Bayern Münih: 91 - Monaco: 82
Partizan: 78 - Panathinaikos: 62
Paris Basketball: 90 - Fenerbahçe: 92
Anadolu Efes: 92 - Zalgiris Kaunas: 82
Asvel: 76 - Olimpia Milano: 77
Kızılyıldız: 82 - Maccabi Tel Aviv: 83
Olympiakos: 109 - Virtus Bologna: 77
Baskonia: 91 - Barcelona: 97

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!