Türk futbolunu korkutan tablo!

Güncelleme Tarihi:

Türk futbolunu korkutan tablo
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2025 07:00

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, mali raporlarını KAP'a bildirdi. 4 büyüklerin toplam borcu 65 milyar TL'yi aştı.

Haberin Devamı

Türk sporunun 4 büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un borsaya açık şirketleri, 31 Ağustos 2025 tarihi itibariyle finansal durum raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Açıklanan verilere göre 4 büyüklerin toplam borcu 65.15 milyar TL’ye ulaştı.

G.SARAY BORÇTA DA LiDER

En fazla borca sahip kulüp, 24.3 milyar TL ile Galatasaray Sportif A.Ş olurken, Fenerbahçe Futbol A.Ş 18.8 milyar TL ile ikinci, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş 17.8 milyar TL ile üçüncü, Trabzonspor 4.255 milyar TL ile dördüncü sırada yer aldı.

SON 3 AYDA %29.5 ARTTI

Türk futbolunu korkutan tablo

31 Mayıs 2025 itibariyle söz konusu 4 kulübün toplam borcu 50.3 milyar TL idi. Son açıklanan rakamlar, borç miktarının sadece 3 ayda 14.85 milyar TL (yüzde 29.5) arttığını gösterdi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!