Transferi efsane Türk filmiyle duyurdular

Güncelleme Tarihi:

Transferi efsane Türk filmiyle duyurdular
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2019 16:04

Gazişehir Gaziantep Kulübü'nün sosyal medyadan yaptığı transfer paylaşımı büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Gazişehir Gaziantep Kulübü sosyal medya hesabından baş rollerinde Kemal Sunal, Şener Şen ve Halit Akçatepe'nin oynadığı efsane film Şabanoğlu Şaban filminin afişiyle transfer paylaşımında bulundu.

Çok yakında ifadesiyle yapılan paylaşımda, kastedilen yeni transferin 'Dat diri dat dat Muğdat' tezahüratıyla özdeşleşen 28 yaşındaki futbolcu Muğdat Çelik olduğu öğrenildi.

Kırmızı siyahlılar Şabanoğlu Şaban filminde geçen 'Dat diri dat dat' repliğiyle yeni transferine göndermede bulundu.

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren Muğdat Çelik'in sağlık kontrolünden geçmek için Gaziantep'te olduğu öğrenildi.

İşte Gazişehir Kulübü'nün paylaşımı:

Transferi efsane Türk filmiyle duyurdular

Haberin Devamı

Gazişehir Gaziantep Kulübü bir süre sonra yaptığı ikinci paylaşımla ise Muğdat Çelik'in transferini yayınladığı video ile resmen duyurdu. 

Kırmızı siyahlı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Galatasaray'da forma giyen başarılı hücum futbolcusu Muğdat Çelik ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Yeni transferimiz Muğdat Çelik'e takımımıza hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" denildi.


BAKMADAN GEÇME!