Transfer sezonu saat kaçta ne zaman bitiyor? 2021 yaz transfer dönemi sona eriyor

Güncelleme Tarihi:

Transfer sezonu saat kaçta ne zaman bitiyor 2021 yaz transfer dönemi sona eriyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2021 18:29

Süper Lig'de transfer sezonunun bitiş tarihi sporseverlerin gündemine geldi. 17 Haziran'da başlayan birinci transfer ve tescil dönemi, TFF'nin yayımladığı takvime göre Eylül ayında tamamlanacak. Ardından ise ocak ayında ikinci transfer dönemi başlayacak. Kulüplerin eksik kadrolarını doldurmak için yerli ve yabancı futbolcularla anlaşmalarının bitmesinin ardından gözler transfer döneminin saat kaçta tamamlanacağına çevrildi. Peki, transfer dönemi ne zaman bitiyor 2021? Transfer sezonu saat kaçta sona erecek? İşte, ayrıntılar.

Haberin Devamı

Transfer sezonu için son saatlere girildi.  Profesyonel kulüpler yerli ve yabancı futbolcuları renklerine bağlamaya devam ederken, gözler transfer sezonunun bitiş günü ve saatine çevrildi.  Haziran ayında başlayan transfer dönemi, 8 Eylül Çarşamba günü saat 23.59'da tamamlanacak. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 12 Ocak 2022'de başlayıp 8 Şubat 2022'de sona erecek. İşte, transfer sezonu hakkında merak edilen detaylı bilgiler

Transfer sezonu için detaylar belirlendi. Futbolda 2021-2022 Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Dönemi, Türkiye için Haziran ayında başladı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, 10 Haziran'da başlaması gereken yaz transfer döneminin başlangıç tarihi 1 hafta ertelenmişti. Transfer dönemi 8 Eylül'de sona erecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!