Trabzonspor'da Marek Hamsik'ten duygusal veda! Golden sonra gözyaşlarını tutamadı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda Marek Hamsikten duygusal veda Golden sonra gözyaşlarını tutamadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2023 20:12

Futbol kariyerini sezon sonunda noktalayacağını açıklayan Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Marek Hamsik, Alanyaspor'a attığı gol sonrası duygusal anlar yaşandı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan ve Trabzonspor'un Alanyaspor'u 5-1 mağlup ettiği karşılaşma, duygusal anlara sahne oldu.

Bordo-mavililerin teknik direktör Nenad Bjelica, Alanyaspor karşısında Taha Tepe, Eren, Taha, Hüseyin, Larsen, Bakasetas, Siopis,Hamsik, Trezeguet, Visca, Umut 11'ini tercih etti.

KARİYERİNİ NOKTALAYACAĞINI AÇIKLADI

Marek Hamsik, hafta arasında düzenlediği basın toplantısında futbol kariyerini sezon sonunda noktalayacağını açıklamıştı.

BIRAKMA SEBEBİ AİLESİ

Hamsik, futbolu bırakma sebebi hakkında "Böyle bir karar alabilmek kolay değil. Ailemle konuştuk ve artık babanın eve dönmesi gerektiğini söylediler. Benim için harika bir yolculuk oldu. Trabzonspor benim oynadığım son kulübüm olacak. Cumartesi günü iç sahada oynayacağımız maç, benim adıma iç sahada oynayacağımız son maç olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

ALANYASPOR MAÇINDA SAHNE ALDI

Trabzonspor, 1-0 geriye düştüğü maçta 6 dakikada geri döndü. Hamsik, 24. dakikada penaltıdan takımının ikinci golünü atmayı başardı.

GOLDEN SONRA DUYGUSAL ANLAR

Marek Hamsik'in Trabzonspor ile iç sahadaki son maçında attığı gol sonrası duygusal anlar yaşandı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

TRİBÜNLERDEN DESTEK

Trabzon'da tribünler, uzun süre Marek Hamsik lehine destek tezahüratlarında bulundu.

Trabzonsporda Marek Hamsikten duygusal veda Golden sonra gözyaşlarını tutamadı

GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM, AĞLADIM

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Marek Hamsik şu ifadeleri kullandı:

Benim için çok duygusal bir andı, gözyaşlarımı tutamadım ve ben de ağladım. 2 harika yıl geçirdim, özellikle ilk yıl yaşadığım şampiyonluk harikaydı. Yaptıklarımla gurur duyuyorum. Bir rüyayı yaşadım, bazen rüyalar gerçek olur

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!