Trabzonspor’da Andreas Cornelius tutulmuyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor’da Andreas Cornelius tutulmuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2021 07:00

Danimarkalı futbolcu üst üste 3. maçında da ağları havalandırmayı başardı. Dün Altay deplasmanında yaptığı duble ile birlikte Süper Lig’de toplamda 9 kez ağları havalandıran Andreas Cornelius son 7 karşılaşmada ise 6 gol, 1 asistle 7 gole direkt katkı verdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor’da Andreas Cornelius üst üste 3 lig maçında da ağları havalandırmayı başardı. Daha önce 2‘şer hafta üst üste gol sevinci yaşamasına rağmen devamını getiremeyen Danimarkalı futbolcu şanssızlığını dün İzmir’de sona erdirdi.

SERiYi TAMAMLADI

6. haftada Konya, 7. haftada alanya, 12. haftada Beşiktaş, 13. haftadaki Gaziantep maçlarında fileleri havalandırdıktan sonra duran Cornelius, Antalya deplasmanı ve iç sahadaki Hatay karşılaşmalarının ardından Altay’a da golünü atıp 3’te 3 yapmayı başardı.

2017’DEN SONRA iLK

Bordo mavili formayla ligde toplamda 9 kez kez fileleri sarsan 28 yaşındaki futbolcu son 7 lig maçında ise 6 gol, 1 asistle 6 gole direkt katkı verdi. ayrıca Andreas Cornelius, Mart 2017’den Kopenhag’da sergilediği performansın ardından ilk kez üst üste 3 lig maçında gol attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!