Trabzonspor'a 2'ye geldi, 11 ayda 6.1 milyon euroya satıldı!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspora 2ye geldi, 11 ayda 6.1 milyon euroya satıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2025 07:00

KAP’A gönderilen bildirimde BAE ekibi Al Wasl’ın bonservis olarak 7 milyon dolar (yaklaşık 6.1 milyon Euro) ödeyeceği belirtilirken anlaşmada 1 milyon dolarlık şarta bağlı bonusun bulunduğu da ifade edildi.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı

Trabzonspor geçen sezon Bovaista’dan kadrosuna kattığı Pedro Malheiro’yu 11 ay sonra 3 katı fiyatını Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) kulübü Al Wasl’a sattı.

Bordo mavililer Portekizli futbolcuyu 2 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 10 pay karşılığında transfer etmişti. Yıllık 830 bin Euro’dan 4+1 yıllık sözleşme imzalanan Malheiro bordo mavili forma ile kariyer performansına imza attı. 43 maçta 6 gol, 5 asistle 11 gole direkt katkı veren 24 yaşındaki futbolcu birçok kulübün dikkatini çekerken BAE’nin yolunu tuttu.

SONRASI SATIŞTAN YÜZDE 15 PAY

Karadeniz ekibinden Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen bildirimde Al Wasl’ın bonservis olarak 7 milyon dolar (yaklaşık 6.1 milyon Euro) ödeyeceği belirtilirken anlaşmada 1 milyon dolarlık şarta bağlı bonusun bulunduğu da belirtildi. Ayrıca oyuncu başka bir kulübe satılırsa Fırtına bu satıştan da yüzde 15 de pay alacak.

Haberin Devamı

KISA SÜREDE İZ BIRAKTI

Trabzonspor Kulübü’nden yayımlanan teşekkür mesajında ise “Kısa sürede hem sahadaki disiplini hem de karakteriyle iz bırakan Pedro Malheiro’ya, kulübümüze sunduğu emek ve katkılar için teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!