Trabzonspor için çılgın transfer iddiası! Hulk bombası...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2020 12:40

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 3. sırada tamamlayan Trabzonspor, devre arası transferinde ilk bombayı Badou Ndiaye ile patlatırken, teknik direktör Ünal Karaman ile yaşanan ayrılık sonrası taraftarın gönlünü almak için yıldız bir futbolcuyu transferde kadrosuna katmaya planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Çin Ligi takımlarından Shanghai SIPG'ın dünyaca ünlü yıldızı Hulk lakaplı Brezilyalı Givanildo Vieira de Souza transferi için yoğun çaba harcadığı iddia edildi.

Karadeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bordo mavili kurmaylar geçtiğimiz günlerde 33 yaşındaki futbolcunun menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin olumlu geçtiği Hulk'un da Daniel Sturridge, Obi Mikel ve Jose Sosa'nın  da Trabzonspor'da forma giyiyor olmasından dolayı transfere sıcak baktığı ifade edildi.

2016-2017 sezonu başında Rus ekibi Zenit'ten 55,8 milyon euro bonservis bedeliyle Çin ekibi Shanghai SIPG'e transfer olan Brezilyalı futbolcu çıktığı 128 maçta 68 gol ve 53 gollük bir performans sergiledi.

Brezilya Milli Takımı'nın da 48 kez formasını giyen Hulk bu maçlarda 11 gol kaydetti.

Haberin Devamı

Piyasa değeri şu an 8,5 milyon euro olan tecrübeli yıldız, kaslı vücudu nedeniyle 'Hulk' lakabıyla anılıyor. (Karadeniz Gazete)

Trabzonspor için çılgın transfer iddiası Hulk bombası...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!