Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte ayrıntılar

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda İşte ayrıntılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2020 10:59

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip, Karadeniz temsilcisiyle yapacağı mücadeleden üç puan alarak evine dönmek istiyor. Müsabakaya kısa bir süre kala, maça dair ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki maç öncesi, müsabakaya ilişkin; tarih, saat ve yayıncı kanal bilgisi gibi ayrıntılar sorgulanıyor. İşte, Trabzonspor Galatasaray maçına dair ayrıntılar...

26 Aralık Cumartesi günü Medical Park'ta oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Müsabakada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Müsabaka beIN SPORTS HD 1 kanalından yayımlanacak.

Ligde geride kalan 14 haftada 1 haftayı bay geçen sarı-kırmızılı ekip, 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Ligde 26 puan toplayan Fatih Terim'in öğrencileri, birer maçı fazla olan lider Aytemiz Alanyaspor'un 1 puan ile gerisinde, üçüncü Fenerbahçe'nin ise averajla önünde 2. sırada bulunuyor.

Yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde çıkışa geçen bordo-mavili takım ise ligde beşer galibiyet ve beraberlik ile 4 yenilgi yaşadı. Haftaya 20 puanla giren Karadeniz temsilcisi, Fatih Karagümrük ve Yeni Malatyaspor'un averajla gerisinde 9. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

TERİM KULUBEDE BULUNMAYACAK

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, takımının başında maça çıkamayacak.

Ligin 13. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile yapılan ve 2-1 kaybedilen maçta doğrudan kırmızı kart gören Terim'e Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 5 maç ceza verdi.

Trabzonspor müsabakasında da takımını yönetemeyecek tecrübeli teknik adamın yerine yedek kulübesinde yönetim yardımcı antrenörlerden Levent Şahin'de olacak.

FALCAO DÖNÜYOR

Sarı-kırmızılı ekipte uzun süreli yaşadığı sakatlıklarla tartışılan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi durumunda Trabzonspor müsabakasında forma giyebilecek.

Ligin 8. haftasındaki Demir Grup Sivasspor ile yapılacak maç öncesi antrenmanda sakatlanan Falcao, yaklaşık 1,5 ay sahalardan uzak kaldı. Bu sezon 1'i cezası, 7'si de sakatlığı nedeniyle toplamda 8 resmi maçı kaçıran 34 yaşındaki futbolcu, hafta içinde takımla çalışmalara başladı.

Falcao'nun Trabzon'a gidecek kafilede yer alması ancak maç eksiği nedeniyle müsabakaya yedeklerde başlaması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!