Trabzonspor, 197. yabancı oyuncuyu kadrosuna kattı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor, 197. yabancı oyuncuyu kadrosuna kattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2025 13:50

Trabzonspor, Fransa'nın Bastia takımından kadrosuna kattığı Christ Oulai ile 197'nci yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

19 yaşındaki orta saha oyuncusu Oulai ile 5 yıllık sözleşme imzalayan bordo mavililer, bugüne kadar 54 ülkeden futbolcu transferi yaptı.

Trabzonspor'da en fazla forma giyen yabancı oyuncular Brezilyalı oldu. Bordo mavili takım, Güney Amerika ülkesinden 18 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Karadeniz ekibi, Belçika'dan 9, Slovakya ve Polonya'dan da 8'er oyuncu transfer etti.

7'NCİ FİLDİŞİ SAHİLLİ OYUNCU
Christ Oulai, Trabzonspor tarihinde 7'nci Fildişi Sahilli oyuncu oldu. Bordo mavili takımda daha önce Zokora, Sol Bamba, Kouassi, Gervinho, Gbamin ve Pepe forma giymişti.

Trabzonspor, 197. yabancı oyuncuyu kadrosuna kattı

DOĞAN DÖNEMİNDE 27 YABANCI TRANSFER
Bordo mavili kulüpte Mart 2023'te göreve gelen başkan Ertuğrul Doğan döneminde 27 yabancı oyuncu transfer edildi.

Haberin Devamı

Doğan döneminde Kourbelis, Fernandez, Orsic, Benkovic, Teklic, Fountas, Mendy, Pepe, Onuachu, Bakic, Meunier, Nwakaeme (ikinci kez), Draguş, Lundstram, Barisic, Batagov, Cham, Malheiro, Savic, Banza, Sikan, Zubkov, Folcarelli, Pina, Augusto, Olaigbe ve Olulai kadroya katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!