TFF'de Galatasaray - Fenerbahçe derbisi zirvesi

Güncelleme Tarihi:

TFFde Galatasaray - Fenerbahçe derbisi zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 16:11

Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, Şekip Mosturoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelmek için Riva'ya gitti

Haberin Devamı

Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, yardımcıları Şekip Mosturoğlu ve Ferudun Tankut'la birlikte TFF yönetimiyle görüşüyor. Görüşme, Riva'da bulunan TFF Genel Merkezi'nde yapılıyor.

Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, yardımcıları Şekip Mosturoğlu ve Ferudun Tankut'la birlikte TFF'nin Riva'da bulunan merkezine gelerek TFF yöneticileriyle görüşme yapıyor. 4 Ekim'de gerçekleşen Kulüpler Birliği toplantısında, özellikle Türkiye Futbol Federasyonu'nun kurullarından şikayet eden birlik, bu konuyla ilgili olarak TFF yönetimiyle görüşeceklerini belirtmişti. Başkan Dursun Özbek, yardımcıları Şekip Mosturoğlu ve Ferudun Tankut'la birlikte, kurulların uyguladığı ceza politikasından şikayet ettikleri için, bu konuyu masaya yatırıyorlar. Özellikle Dursun Özbek ve Şekip Mosturoğlu, hafta sonunda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak da TFF yönetimiyle görüşme halinde. Kulüpler Birliği'nin masasındaki bir başka konu da hakemler. Süper Lig'deki 18 takımın da hakemlerden şikayet etmesi nedeniyle Kulüpler Birliği temsilcileri, TFF'de video hakem uygulamasını da gündeme getirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!