TEK MAÇ'ta öne çıkan Sloukas gerçeği!

Güncelleme Tarihi:

TEK MAÇta öne çıkan Sloukas gerçeği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 10:07

Fenerbahçe, Zalgiris karşısında final vizesi arıyor. Karşılaşma Nesine.com'da hem TEK MAÇ, hem de CANLI YAYINDA olacak. İstatistiklere baktığımızda ise Yunan oyun kurucu dikkat çekiyor!

Haberin Devamı

- 95.3 verimlilik puanıyla sezonu noktalayan Fenerbahçe, kulüp rekoru kırdı.

- Final Four'a gelene kadar maç başına 11,94 top kaybı yapan Fenerbahçe, Zalgiris'e bu konuda ciddi üstünlük sağladı. (Zalgiris - 13,06)

- Sırbistan'a da yabancı değiliz. Koç Zeljko Obradovic zaten Cacak, Sırbistan doğumlu. Jan Vesely'nin kariyeri Partizan'da şekil aldı. Sırp kısa forvet Marko Guduric, genç yaşına rağmen Kızılyıldız forması altında birçok Sırp derbisinde boy gösterdi. Nikola Kalinic de aynı şekilde.

- Kalinic demişken, normal sezonun çoğunda sakat olan Sırp oyuncu, play-off'ta özlediğimiz ritme geri döndü. Saski Baskonia serisini noktalayan maçta 13 sayı atarak galibiyette büyük pay sahibi oldu.

- James Nunnally de müthiş bir sezon geçirdi. %59,46 - 3 sayı yüzdesiyle zirvede yer aldı.

Haberin Devamı

- Ve Kostas Sloukas! Yunan oyun kurucu, tüm Fenerbahçe oyuncuları hesaba katıldığında artı/eksi kategorisinde +155 ile en tepede. Takımın enerji küpü Vesely'nin oyunda kaldığı dakikalarda ise +142 yapmışız.

Saat 19:00'da başlayacak karşılaşmada hem TEK MAÇ fırsatı, hem de CANLI YAYIN var, kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!