Tayfun Korkut açıklamasını erken yapmış!

Güncelleme Tarihi:

Tayfun Korkut açıklamasını erken yapmış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 12:49

Leverkusen Kulüp Müdürü Schade, Mart ayında takımın başına teknik direktör olarak geçen Tayfun Korkut’u göndereceklerini açıkladı. Ancak Schade’nin bu açıklamayı ağzından kaçırdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

TAYFUN Korkut mart ayında Bundesliga ekiplerinden Leverkusen’in başına geçti. Korkut’un hedefi Leverkusen’i sezon sonunda Avrupa Ligi’ne katılacak bir yere getirmekti. Ancak bunda başarılı olamadı. Son iki haftaya girildiğinde Leverkusen değil Avrupa Ligi’ne katılmak düşme korkusu bile yaşadı.
Tayfun Korkut Leverkusen’in başında 10 lig maçına çıktı. Aldığı sonuçlar tam bir hayal kırıklığı yarattı. Korkut’un çalıştırdığı Leverkusen, 10 maçta sadece bir galibiyet elde edebildi. Beş kez de berabere kaldı. Korkut’lu Leverkusen dört maçı da kaybederken, sadece 10 puan alabildi.

VÖLLER HEP TEMKİNLİ KONUŞTU

Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler, Korkut’un gönderilip gönderilmeyeceğiyle ilgili hep temkinli konuştu. Ancak Leverkusen Kulüp Müdürü Michael Schade, Korkut’un gönderileceğini ağzından kaçırınca Leverkusen yönetiminin 43 yaşındaki teknik direktörle ilgili gönderme kararı aldığı da ortaya çıktı. Schade, Korkut’un takımın başında tutmayacaklarını erken açıkladığı için de özür diledi. Schade açıklamasının ardından “Hata yaptım” dedi.

KORKUT BAŞARILI OLAMADI

Haberin Devamı

Tayfun Korkut Leverkusen’de olduğu gibi daha önce çalıştırdığı Hannover ve Kaiserslautern takımlarında da beklenen başarıyı gösteremedi. 2016-2017 sezonunun başında İkinci Bundesliga takımlarından Kairserslautern ile anlaştı. Korkut’un çalıştırdığı Kaiserslautern sezonun ilk yarısında oynanan 17 maçta sadece dört kez galip geldi. Yedi beraberlik aldı. Altı kez yenildi. Korkut, aralık ayında oynanan son lig maçından sonra görevinden istifa etti. Korkut, 2014 ocak ayında teknik direktörlük görevine başladığı Hannover’den de başarılı olamadığı için 2015 yılının Nisan ayında gönderilmişti.

BAKMADAN GEÇME!