Orhan Efe Özenç
Taraftar Yazarı

Orhan Efe Özenç

Taraftarından’da Beşiktaş basketbol takımı üzerine yazan Özenç, beşikten mezara kadar Beşiktaşlı olduğunun altını çizmek istiyor. Oyun Tasarımı yüksek lisansı yapan Özenç’in hayatta iki büyük tutkusu var; basketbol ve Beşiktaş.
Tüm Yazıları

Takviyeli Kaf-Kaf, İştahıyla Kartal’ı Yendi

Tahincioğlu BSL’nin 12. haftasında ligin talihsiz bir şekilde alt sıralarında yer alıp çıkış imkânı kollayan ekibi Pınar Karşıyaka’ya konuk oldu ve iki yeni transferle güçlenen rakibinin galibiyet hırsına karşılık veremeyince İzmir’den 79-71 mağlup ayrıldı. Böylelikle Beşiktaş’ın ligdeki 8 maçlık galibiyet serisi son bulurken, dış oyuncuların formsuzluğu hayal kırıklığı yarattı ve mağlubiyetin ana sebebi oldu.

Devamını oku

GEOMETRİ YOKSA BİLE, KİMYA GALİBİYETE YETER!

Öyle bir takım düşünün ki, hücum kurgusuna temel teşkil eden üç sac ayağı (Diebler, Boatright ve Strawberry) toplam 4/20 isabetle oynasın, tüm rotasyon %45 iki sayı ve %20 üç sayı ile maç boyunca rakip potayı dövsün, karşısında sert savunma görmese bile coşamasın, kadronun asist lideri (Strawberry) müsabakayı sıfır asistle tamamlasın, ama yine de sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmayı başarsın.

Devamını oku