Metehan Şahin
Taraftar Yazarı

Metehan Şahin

15.09.1998 Samsun/Bafra doğumluyum. İstanbul Kültür Üniversitesi, Hukuk Bölümünde eğitim görüyorum. Aynı zamanda bağımsız olarak dijital video oyunu geliştiriyorum. Şuan İstanbul/Avcılar’da ikametgah ediyorum.
Tüm Yazıları

Finaller

''6 tane final maçımız var.'' demişti Rıza Hoca. Bu gece itibari ile 5'de 5 yaptı Trabzonspor ve ilk yarıda ki son 'final' maçına 28 puan ile çıkacak. Bugünkü mücadele Rıza Hoca'nın bahsettiği 6 final maçından ismen ve kağıt üzerinden en zor olanı idi belkide. Son kaybettiği Fenerbahçe maçından önce 7 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamış Bursaspor geldi Trabzonspor'un karşısına. Ama cezalılar ve sakatlıklar ile dolu eli kolu bağlı bir şekilde; Jorquera, Aziz Behich, Kembo, Badu, Agu, Deniz Yılmaz...

Devamını oku

Yeni başlangıç

Bugün seyir zevki çok yüksek, bol pozisyonlu, heyecanlı bir maç izlemedik belki ama mücadelenin, had safhada olduğu, sertlik dozunun kurallar çerçevesinde olabilecek en yüksek seviyeye çıktığı, gergin bir futbol izledik. İki takımın geçmişten gelen rekabeti, Sivas'ın son maçını 4-1 gibi ağır bir skor ile kaybettiği için bu maçta kazanmak istemesi ve Trabzonspor'un tüm kötü gidişine son verip artık bir galibiyet serisi yakalamak istemesini hesaba katarsak böyle geçmesi oldukça doğaldı. 

Devamını oku