Efe Sıvış
Taraftar Yazarı

Efe Sıvış

Efe Sıvış için Fenerbahçe bir Cumhuriyet ve o bu cumhuriyetin sınırları içinde yaşıyor. 2013 tarihinde Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Sıvış bu tarihten itibaren gerçekleşen genel kurul toplantılarına ve Fenerbahçe Üniversitesi kuruluş çalıştaylarına katılım sağlıyor. Efe Sıvış Taraftarından’da Fenerbahçe Cumhuriyeti’ni temsil ediyor.
Daha Fazlası
Tüm Yazıları

Savunma Var, Baskı Var, Kondisyon Var, Skor Yok

Sarı-lacivertiler, Rıza Çalımbay ikinci yarıda Sosa’yı oyuna alana kadar domine etmeyi başardığı Trabzonspor karşısında skor açısından sıkıntı yaşadı. Bordo-Mavililer yediği baskıyı Sosa ile kırdı ve golü Fenerbahçe’den önce buldu. Fenerbahçe’nin skora denge getirdiği golü ise organize olmayan bir atakla Valbuena’nın kestiği ortayla Souza’nın bireysel yeteneğinin harmanlanmasıyla geldi.

Devamını oku

En Keskin Viraj Alındı

Fenerbahçe, Aykut’un istifa sinyali verdiği Osmanlıspor maçının ardından önce Sivasspor’u, ardından Antalyaspor’u 1-0 yendi. Sarı lacivertlilerin futbol kalibresi düşükse de mücadele gücü yüksekti. Oyuncuların kondisyon durumu ve özgüvenleri olması gereken seviyeye gelmişti. Bu saatten sonra Fenerbahçe’nin özellikle 2. ve 3. bölgelerdeki organizasyon kapasitesinin artması halinde zirveye yürümesinin önünde herhangi bir engel kalmamıştır. 14. haftada Beşiktaş – Galatasaray maçından çıkacak bir beraberlik ya da Beşiktaş galibiyeti, Stefan Zweig’ın deyişiyle Fenerbahçe’nin yıldızının parladığı ana işaret edebilir.

Devamını oku