Tadım Nuts’ Game’nin 4. sezonu yayında

Güncelleme Tarihi:

Tadım Nuts’ Game’nin 4. sezonu yayında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2021 11:29

Tadım, Avrupa’nın en büyük basketbol organizasyonu olan Euroleague ile 4 yıl önce başladığı iş birliğine devam ederken gelenekselleşen Nuts’ Game ile basketbol oyuncularını karşı karşıya getirmeye devam ediyor. Bu yıl influencer Ahmet Aksöz’ün sunumuyla gerçekleştirilen Nuts’ Game’de yarışan basketbol oyuncularının eğlenceli kısa videolarına Tadım’ın sosyal medya hesaplarından erişilebiliyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin dünyaya açılan, iyi atıştırmalıkta öncü markası Tadım, Avrupa’nın en üst düzey basketbol organizasyonu EuroLeague’nin sponsorları arasında yer alıyor. Euroleague iletişim çalışmaları kapsamında Tadım’ın hayata geçirdiği Nuts’ Game, ilk üç sezonda merakla takip edilirken 10 milyon kişi tarafından izlendi.

Nuts’ Game’nin 4. sezonuna Euroleague’deki temsilcilerimiz Anadolu Efes’ten Doğuş Balbay, Vasilije Micić, Sertaç Şanlı, Shane Larkin, Tibor Pleiss ve Bryant Dunston, Fenerbahçe Beko’dan ise Melih Mahmutoğlu, Ahmet Düverioğlu, Jarell Eddie, Bobby Dixon, Jan Veselý ve Léo Westermann konuk oluyor. Sunuculuğunu influencer Ahmet Aksöz’ün yaptığı projenin çekimleri eğlenceli dakikalara sahne olurken videolar Tadım’ın sosyal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor.

Haberin Devamı

Tadım Youtube kanalına gitmek için tıklayınız

Tadım Nuts’ Game’nin 4. sezonu yayında

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!