Süper lig ne zaman başlıyor 2021? Süper Lig fikstür detayı ve derbi tarihleri

Güncelleme Tarihi:

Süper lig ne zaman başlıyor 2021 Süper Lig fikstür detayı ve derbi tarihleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2021 14:49

Süper Lig ne zaman başlıyor sorusu pek çok futbolseverin kafasında soru işareti oluşturmaya devam ediyor. TFF tarafından organize edilen Süper Lig fikstürü, geçtiğimiz günlerde çekildi. Derbi tarihlerinin de belirlendi fikstürde, takımların maç programları da netleşmiş oldu. Peki, Süper Lig ne zaman başlıyor? İşte, tarihler hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Süper Lig ne zaman başlıyor sorusu gündemde yer almaya devam ediyor. Yeni sezonda transferler ile dikkat çekecek olan pek çok takım, ligin üst sıralarında yer alabilmenin savaşını verecek. Peki, Süper Lig ne zaman başlayacak? İşte, 2021-2022 Süper Lig fikstürü hakkında detaylı bilgiler ve derbi mücadelelerinin oynanacağı haftalar

SÜPER LİG NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Süper Lig başlangıç tarihi, fikstür çekimi ile netlik kazandı. 2021-2022 sezonunun fikstür çekimi yapıldı. Süper Lig'de yeni sezon 13 Ağustos'ta başlayacak ve 27 Aralık'ta ilk yarı sona erecek. 7 Ocak'ta ikinci yarısı başlayacak Süper Lig, 22 Mayıs'ta tamamlanacak. Süper Lig'de 6, 18 ve 22'inci haftalarda ise maçlar hafta içi oynanacak. 

DERBİLER NE ZAMAN OYNANACAK?

Ligde ilk derbi müsabakası, 10. haftada Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak. 13. haftada Galatasaray ile Fenerbahçe, 17. haftada ise Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Ayrıca, ligin 4. haftasındaki Trabzonspor-Galatasaray, 9. haftasındaki Trabzonspor-Fenerbahçe ve 12. haftasındaki Beşiktaş-Trabzonspor müsabakaları da ligin öne çıkan diğer mücadeleleri olacak.

SÜPER LİG'İN İLK HAFTASI HANGİ MAÇLAR OYNANACAK?

Giresunspor-Galatasaray

Fatih Karagümrük-Gaziantep

Beşiktaş- Çaykur Rizespor

Yeni Malatyaspor-Trabzonspor

Fraport TAV Antalyaspor-Göztepe

Sivasspor-İttifak Holding Konyaspor

Adana Demirspor-Fenerbahçe

Medipol Başakşehir-Alanyaspor

Altay-Kayserispor

Atakaş Hatayspor-Kasımpaşa

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!