Suns’tan Doncic’e Kapıları Kapatan Young Hamlesi mi?

Güncelleme Tarihi:

Suns’tan Doncic’e Kapıları Kapatan Young Hamlesi mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 10:30

NBA Draftında ilk sıradan seçme hakkına sahip olan Suns, gençlere doymuyor.

Haberin Devamı

NBA’de Finallerin bitmesinin ardından artık gözler Draft’a çevrildi ve her geçen gün lige yeni adım atacak gençlere dair haberler çıkmaya devam ediyor. Draftın ilk sırasında seçim yapma hakkına sahip olan Phoenix Suns, DeAndre Ayton ile bir çalışma gerçekleştirmişti.

Suns‘ın Ayton ile çalışma gerçekleştirmesinin ardından Arizona çıkışlı pivotun ilk sıradan gitmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Çıkan son iddialara göre ise Suns, ilk 10’da tek seçimle durmayacak gibi gözüküyor.

16.sıradan da seçme hakkına sahip Phoenix ekibi, Bleacher Report’tan Jonathan Wasserman’ın haberine göre Draft öncesinde Trae Young ile bir görüşme ardından çalışma gerçekleştirmek istiyor. İlk sıradan seçilme tartışmaları içinde olmayan Young’ın ilk 10’dan seçilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

‘Yeni Curry’ olarak gösterilen Young ile görüşme ayarlamak için takvim konusunda zorlanan Suns’ın Draft’tan birkaç gün önce görüşmeyi ayarlaması bekleniyor. Bu hamle, Phoenix’in ilk 10’dan ikinci bir draft hakkı istediğinin bir kanıtı olarak yorumlandı.

Tabii elinde Devin Booker gibi bir yıldız genç olan Suns’ın Young’ı da kadrosuna katmak istemesi, Luka Doncic’in ilk sıradan gitme şansını çok zora sokuyor. Sonuçta Doncic ile Young guard pozisyonunda oynayan oyuncular ve Booker’ın da takımdan gönderilmesi ihtimal dışı.

Phoenix ekibinin bu takasta 16.sıraya ek olarak hangi parçayı vereceği de gelecekleri adına önemli bir soru olacak. (EUROHOOPS)

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!