Spor Toto 1. Lig'den Haberler: Manisa FK, Fransız stoper aldı! Bandırmaspor, Malaly Dembele'yi transfer etti...

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto 1. Ligden Haberler: Manisa FK, Fransız stoper aldı Bandırmaspor, Malaly Dembeleyi transfer etti...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2022 16:47

Manisa Futbol Kulübü, Fransız stoper Alioune Ba ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı... Bandırmaspor, Malaly Dembele ile 2 yıllık sözleşme imzaladı... Altay’ın Afyon’da sona eren ikinci etap kampında yer alan 3 genç futbolcu, altyapıya geri döndü... Altınordu’da Yusuf Can Esendemir’in yeni sezon öncesi antrenmanlardaki performansı teknik ekibin yüzünü güldürdü...

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig takımlarından son haberler burada...

MANİSA FK

Manisa Futbol Kulübü, Fransız stoper Alioune Ba ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Başkan Mevlüt Aktan katıldı.

Manisa kulübünde çok sıcak karşılandığını dile getiren 32 yaşındaki Ba, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımım için elimden geleni yapacağım. Adaptasyon sürecini hızla geçip takımım için mücadele etmek istiyorum. Hedefimiz bir üst lige çıkmak. Umarım çok güzel bir sezon geçiririz" dedi.

Spor Toto 1. Ligden Haberler: Manisa FK, Fransız stoper aldı Bandırmaspor, Malaly Dembeleyi transfer etti...


Futbola başladığı Viry-Chatillon’da profesyonel olan Alioune Ba, daha sonra ülkesinde Amiens, Quevilly Rouen, Stade Lavallois, Orleans ve Dunkerque formaları giydi.

Haberin Devamı

BANDIRMASPOR

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Bandırmaspor, Malaly Dembele ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 1. Ligden Haberler: Manisa FK, Fransız stoper aldı Bandırmaspor, Malaly Dembeleyi transfer etti...

Santrfor ve hücum hattının her iki kanadında da görev yapan Dembele, AS Nancy ve Rodez AF takımlarında forma giydi.

Başarılı futbolcu, oynadığı 137 maçta 15 gol, 6 asist yaptı.

ALTAY

Altay’ın Afyon’da sona eren ikinci etap kampında yer alan 3 genç futbolcu, İzmir’de devam eden çalışmalara dahil edilmeyip altyapıya geri döndü.

Siyah-beyazlılarda savunma oyuncuları Ali Solmaz ve Salih Oktay ile forvet Ünal Alihan Kavlak, A takım kadrosundan çıkarılıp yeniden U19 takımına dahil edildi. İzmir ekibinin 32 kişilik kadrosunda oyuncu sayısı böylelikle 29’a düştü.



Altay’da ilk etap kampının ardından Ulaş, Semih, Hikmet, Oktay, Emre ve Onur da altyapıya dönmüştü. Toplamda 9 altyapı oyuncusu A takımdan elenmiş oldu.

Öte yandan siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında cumartesi günü Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda Bodrumspor’la seyircili hazırlık maçı için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne başvuruda bulundu. GSİM’den yanıt bekleniyor.

Haberin Devamı

ALTINORDU

Altınordu’da geçen sezon beklenen patlamayı yapamayan Yusuf Can Esendemir’in yeni sezon öncesi antrenmanlardaki performansı teknik ekibin yüzünü güldürdü.

Stoper ve sol bek olarak görev yapabilen 21 yaşındaki oyuncunun form durumunun çok iyi olduğu belirtilirken, kurmaylar yeni sezonda Yusuf Can’ın yıldızını partalacağına inanıyor. 



İzmir ekibinin altyapısından yetişen genç savunmacı 2020-21 sezonunda ligde 21 maça çıkarken, geçen sezon ise 19 karşılaşmada görev yaptı. Yusuf Can, milli takımlarda U16, U18 ve U19’un ardından 2021’de Ümit Milli Takım’a kadar yükselmişti.

Öte yandan kırmızı-lacivertlilerde yeni transferler Bertuğ ve Safa ile birlikte tüm oyuncu lisansları çıkarıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!