Spor akademilerinde kuantum eğitimi de veriliyor

Güncelleme Tarihi:

Spor akademilerinde kuantum eğitimi de veriliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 14:39

Kuantum akademilerinde 0-6 yaş çocuk grubuna kaliteli eğitimler verilirken, aynı zamanda çocuklara spor alışkanlığı da kazandırılıyor.

Haberin Devamı

Çağımızda ülkeler gelişmişlik düzeyini yükseltmek için eğitim yaşını düşürürken, yeni yöntemlere başvuruyorlar. 0-6 yaş gurubundaki çocukların kaliteli eğitim almaları için yeni metotlar geliştirildi. Bunlardan birisi de dünyada yeni uygulamaya konulan kuantum akademileri. Türkiye’de ilk kez "Kuantum Düşünce Tekniği" temeline dayanarak kurulan bir Kreş ve Anaokulu olma özelliğini taşıyan kuantum çocuk akademisi; ‘Okul Öncesi Eğitim’de Fark atan bir Anaokulu“ yaklaşımıyla İzmir Çiğli’de açıldı.

Okul öncesi öğretmenliği çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü mezunu olan öğretmenler aldıkları, “Kuantum Düşünce Tekniği Eğitimi” ile çocukları korku ve endişe duygularından uzak, öz değer ve öz güveni yüksek, hayallerinin peşinden giden bireyler olmaları doğrultusunda yönlendiriyorlar. Ayrıca bu okullarda, branş dersi olarak çocuk yogası, ritim ve müzik, el-göz-koordinasyon tenis ve altyapı dersleri veriliyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!