Son Dakika | Zlatan Ibrahimovic'in corona testi pozitif çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2020 16:05

İtalya Serie A devi Milan'da Leo Duarte'nin ardından Zlatan Ibrahimovic'in de koronavirüs testi pozitif çıktı. İsveçli futbolcu bu akşam Bodo Glimt karşısında forma giyemedi.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haberler | UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Milan'da koronavirüs şoku yaşanıyor.

Başkent ekibinde Leo Duarte'nin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından tüm futbolculara test yapıldı ve Zlatan Ibrahimovic'in de koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Yaklaşık 2 hafta karantinaya girecek İsveçli futbolcu, bu akşam UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda oynanan Bodo/Glimt maçında forma giyemedi.

ZLATAN'DAN İLK AÇIKLAMA

"Dün yaptırdığım koronavirüs testinin sonucu negatif çıkmıştı ancak bugün pozitife döndü. Herhangi bir semptomum yok. Covid'in bana meydan okuyacak cesareti varmış ama bu kötü bir fikir."

 

HÜKMEN MAĞLUP SAYILABİLİR

UEFA'nın daha önce yayınladığı koronavirüs protokollerine göre; AC Milan'da en az 13 futbolcunun PCR testinin negatif çıkması gerekiyor.

Haberin Devamı

İtalyan temsilcisi, 13 oyuncudan oluşan esame listesini UEFA'ya gönderememesi durumunda Bodo/Glimt karşısında hükmen mağlup sayılacak.

 

 

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!