Son Dakika: Vincent Aboubakar 18 milyon euro karşılığında Al Nassr 'a imza atınca Beşiktaş...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2021 08:24

Beşiktaş'ta son dakika... Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Al Nassr ile yıllık 6 milyon euro üzerinden 3 yıllık sözleşme imzalayan Vincent Aboubakar'ı aynı akşam takipten çıkardı.

Haberin Devamı

Spor Arena Detay - Beşiktaş'ın şampiyonluğunda başrollerden birisi olan Vincent Aboubakar, siyah beyazlı ekiple yeni sözleşme şartları konusunda anlaşma sağlayamayınca Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr'a transfer oldu.

Al Nassr ile yıllık 6 milyon euro maaş üzerinden 3 yıllık kontrat imzalayan 29 yaşındaki deneyimli golcü ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği öne sürülmüş ve sarı lacivertli takımın yaklaşık 2.5 milyon euro teklif ettiği belirtilmişti.

TAM 10 KATI TEKLİF EDİLDİ

Beşiktaş'ın 1.8 milyon euroluk maaş teklifini kabul etmeyen Vincent Aboubakar'ın toplamda 18 milyon euro karşılığında Al Nassr'a imza atmasının ardından sosyal medyada bir anda gündem bu transfer oldu.

BEŞİKTAŞ TAKİPTEN ÇIKTI, ABOUBAKAR HALA TAKİP EDİYOR

Siyah beyazlı kulüp, uzun süredir yeni kontrat görüşmesi yaptığı Vincent Aboubakar ile uzlaşma sağlayamaması ve futbolcunun Al Nassr'a transfer olduğunun resmen açıklanmasının ardından Kamerunlu ismi sosyal medyada takipten çıktı.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar ise kişisel Instagram hesabından Beşiktaş'ı takip etmeyi sürdürüyor...

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!