Son Dakika: VavaCars Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel sesleri! Emre Belözoğlu önerdi, menajeri doğruladı iddiası...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: VavaCars Fatih Karagümrükte Volkan Demirel sesleri Emre Belözoğlu önerdi, menajeri doğruladı iddiası...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2021 09:24

Francesco Farioli ile yollarını ayıran ve yeni teknik direktör arayışına giren VavaCars Fatih Karagümrük, Volkan Demirel ile bir görüşme gerçekleştirdi. Volkan Demirel'in futbolculuğunda menajerliğini yapan ve şimdi de hoca olarak yine danışmanlığını sürdüren Erdinç Şehit görüşmeleri doğruladı.

Haberin Devamı

İlhan Palut, Ömer Erdoğan, Nuri Şahin, Emre Belözoğlu gibi flaş isimlerin damga vurduğu Süper Lig 'e bir genç teknik adam daha gelebilir. Farioli ile sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Karagümrük'te gündeme Volkan Demirel geldi.

Fanatik'in haberin göre; Fenerbahçe 'deki antrenörlük görevinden ayrıldıktan sonra yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan, ancak her fırsatta teknik direktörlüğe başlamak istediğini dile getiren Demirel'le yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.

Menajeri doğruladı

Tarafların görüşmeleri henüz sonuçlandırmadığı ifade edilirken birkaç gün içinde olumlu ya da olumsuz resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor. Volkan Demirel'in futbolculuğunda menajerliğini yapan, şimdi de hoca olarak yine danışmanlığını sürdüren Erdinç Şehit görüşmeleri doğrularken Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ise henüz biten bir şeyin olmadığını vurguladı.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu tavsiye etti

Volkan Demirel doğru bir projeyle kariyerine başlamak isterken, Karagümrük'te gündeme gelmesinde eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu da etkili oldu. Karagümrük Sportif Direktörü Murat Akın ile istişare eden Belözoğlu'nun Volkan Demirel'i önerdiği ifade edildi.

BAKMADAN GEÇME!