Son Dakika | Hulk transferi ilk kez bu kadar yakın! Mesut Özil detayı ve Beşiktaş...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Hulk transferi ilk kez bu kadar yakın Mesut Özil detayı ve Beşiktaş...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2021 07:22

Yıllardır Türk takımları için yazılan golcü Hulk'un transferi ilk kez bu kadar yakın... İlk etapta 1.5 yıl için 4.5 milyon euroy isteyen 34 yaşındaki yıldız futbolcu geri adım attı, aradaki fark 500 bin euroya kadar düştü.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarını sürdüren lider Beşiktaş'ta gözler Hulk transferine çevrildi. İlk etapta  1.5 yıl için 4.5 milyon Euro isteyen golcü futbolcu bu kez geri adım attı.

Golcü isimle görüşmeleri hızlandırmak için menajer Ahmet Bulut devreye girerken, son görüşmede Hulk'un isteği 3.5 milyon Euro'ya çekildi. Böylece taraflar arasındaki fark 500 bin euroya kadar indi.

Hürriyet

Brezilyalı yıldız kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Ben hazırım" mesajını yayınladı. Başta Beşiktaş olmak üzere kendisine resmi teklif yapan kulüplerin kararını bekleyen Hulk'un paylaşımı heyecanı daha da artırdı.

LENS, DOUGLAS, MİRİN...

Haberin Devamı

Beşiktaş yönetimi takımda düşünülmeyen Jeremain Lens, Douglas ve Mirin'in ayrılmasını da dört gözle beklerken harcama limitlerinde maaş boşluğu oluşturmak istiyor. Bu oyuncuların gönderilmesi halinde siyah beyazlıların eli daha da güçlenecek. Teklif bu duruma göre güncellenecek. 

Hürriyet


ALTERNATİFLER KOİTA VE HULK 

Beşiktaş ile birlikte Hulk'a resmi teklif Flamengo'nun bu transferi bitirmek için yoğun uğraş verdiği ifade edilirken siyah beyazlıların yedekte tuttuğu ismin ise Kasımpaşalı Koita olduğu öğrenildi.

Öte yandan Başakşehir'de forma giyen 25 yaşındaki Fransız golcü Enzo Crivelli için de nabız yoklaması başladı. Hulk ile anlaşılamaması durumunda bu isimler gündeme gelecek.

MESUT ÖZİL DETAYI! LİMİT 3 MİLYON EURO...

Fenerbahçe'nin Mesut Özil'in yılda 3 milyon euro alacağını açıklaması, Hulk transferinde Kartal'a bir avantaj sağladı. Transferi yürüten Ahmet Bulut'un sarı-lacivertlilerin KAP'a yaptığı açıklamanın bir örneğini Hulk'un menajerine ulaştırdığı ve Türkiye'de bahsedilen rakamların altında kalmadığını karşı tarafa ilettiği belirtiliyor.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!