Son Dakika | Henry Onyekuru 3. kez Galatasaray'da!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Henry Onyekuru 3. kez Galatasarayda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2021 20:33

Galatasaray, Henry Onyekuru'nun sezon sonuna kadar kiralandığını KAP'a bildirdi. Galatasaray, Onyekuru için Monaco'ya 650 bin euro kiralama ücreti ödeyecek. Oyuncunun satın alma opsiyonu ise 4.35 milyon euro olarak açıklandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da 3. Henry Onyekuru dönemi başlıyor! Galatasaray, Henry Onyekuru için 650 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Yapılan sözleşmede, 4 milyon 350 bin euro satın alma opsiyonu bulunuyor.

Yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbolcu Henry Chukwuemeka Onyekuru ve Kulübü AS Monaco Football Club SAM ile oyuncunun 2020-2021 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 650.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre 11.06.2021 tarihine kadar Şirketimizin net 4.350.000 Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır. 

Futbolcuya ise 2020-2021 futbol sezonu için net 750.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Haberin Devamı

ONYEKURU: ''BURADA DAHA UZUN SÜRE KALMAYI UMUYORUM''

Onyekuru, transfer sonrası yaptığı açıklamalarda ''Öncelikle tekrar burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kulübün hedeflerine ulaşabildiğimiz, bol gollü ve herkesi gururlandıran bir sezon geçirmek istiyorum. Burada daha uzun süre kalmayı umuyorum.

MUSTAFA CENGİZ'DEN ALİ KOÇ'A GÖNDERME

Transferin ardından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Mesut Özil transferini açıklarken kullandığı sözlere göndermede bulunurken "Birileri evin oğlu, elin oğlu diye laf çıkardı. Vallahi evin oğlu Onyekuru" şeklinde konuştu.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!