Son Dakika | Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe'de!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2021 21:03

Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel'in transferinin devre arasında gerçekleşmesi için QPR ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, oyuncuyla sağlık kontrollerinin ardından 4.5 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Sarı lacivertliler, Bright Osayi-Samuel'in devre arasında takıma katılması konusunda Queens Park Rangers ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Mesut Özil ve Attila Szalai’yi kadrosuna katan Fenerbahçe, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrılacak olan Diego Perotti’nin yerini Bright Osayi-Samuel ile doldurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten Bright Osayi-Samuel transferiyle ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, daha önce sözleşmesi 2021-2022 sezonundan başlamak üzere kendisiyle anlaşmaya vardığı 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel'in transferinin 2020-2021 sezonu devre arasında gerçekleşmesi için oyuncunun kulübü Queens Park Rangers ile anlaşmaya varmıştır.

Bright Osayi-Samuel, İstanbul'a gelip sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini 4,5 sezonluğuna renklerimize bağlayan sözleşmeye imza atacaktır."

Haberin Devamı

Son Dakika | Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçede

Her iki kanatta da oynayabilen Nijeryalı futbolcu bu sezon 23 maçta 3 gol, 3 asist üretti.

Nijeryalı, bu sezon 56 kezle Championship’te en fazla çalım atan futbolcu.

Başkan Ali Koç, geçtiğimiz günlerde oyuncunun transferi hakkında yaptığı açıklamada, "Bright Osayi-Samuel önemli bir oyuncu, erken gelmesini istiyorduk ama bize sunulan şartları kabul edemeyiz. O tarz bir kanada ihtiyacımız var." şeklinde konuşmuştu.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!