Son Dakika | Umut Meraş Arsenal ve Porto'nun radarında

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2020 17:35

Türkiye A Milli Takımının başarılı sol beki Umut Meraş, devlerin radarına girdi. Milli futbolcumuz için Avrupa'nın iki önemli takımı resmi teklif yapmaya hazırlanıyor...

Haberin Devamı

Ali Naci Küçük / Spor Arena Özel | Çağlar, Cenk ve Merih'ten sonra bir milli futbolcumuz için daha dev kulüpler transfer etmek için atağa kalktı. Le Havre kulübünde forma giyen Umut Meraş için Porto ve Arsenal’in devreye girdiği ve yaz transfer döneminde iki kulübün de resmi teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.
Sezon başında Beşiktaş’a transferi son anda gerçekleşmeyen Ocak ayında ise Galatasaray’ın kadrosuna katmaya çalıştığı ancak Le Havre’nin 10 milyon euroluk talebi sonrasında transferi gerçekleşmeyen Umut Meraş’a dev kulüpler talip oldu.

Alex Telles’i sezon sonunda PSG ya da Chelsea’ye satma planları yapan Porto kulübü Brezilyalı oyuncunun veliahtını buldu.  Telles’i önemli bir bonservis geliri ile satmak isteyen Porto kulübü yerine ise Umut Meraş’ı transfer etmek istiyor.

Haberin Devamı

Portekiz kulübünün Telles’in yerine Umut’u almak için kulübü Le Havre ve oyuncu ile temasa geçti.  Ancak Porto’nun yanı sıra 24 yaşındaki sol bek için İngiliz kulüpleri de devreye girdi.

Newcastle kulübünün uzun süredir takip ettiği ve ilgilendiği 24 yaşındaki sol bek için Arsenal de transferi için atağa kalktı.

Arsenal scout ekbinin Umut’un forma giydiği hem A Milli Takım hem de Le Havre başta Bursaspor forması ile oynadığı maçları izlediği, gelişime açık bir sol bek olarak değerlendirdiği ifade edildi. 2022 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Umut Meraş için Porto kulübü ve Arsenal’in Le Havre ile masaya oturacağı öğrenildi.

Yaz transfer döneminin açılması ile birlikte Porto ile Arsenal’in, A Milli Takım forması giyen sol bek için kulübüne resmi teklif yapması bekleniyor.

Son Dakika | Umut Meraş Arsenal ve Portonun radarında

Süper Sayısal Oyunlar Artık Misli.com'da! Vakit kaybetme, hemen oyna...

BAKMADAN GEÇME!