Son dakika transfer haberleri | İşte Beşiktaş'ın Caner Erkin ve Gökhan Gönül teklifi

Güncelleme Tarihi:

Son dakika transfer haberleri | İşte Beşiktaşın Caner Erkin ve Gökhan Gönül teklifi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2020 07:00

Başkan Ahmet Nur Çebi ile asbaşkan Emre Kocadağ, halen yılda 1.7’şer milyon Euro alan iki oyuncuya 800 bin Euro önerdi. Çebi, “Bütün futbolcularla tek tek görüşüyoruz, en olumlu yaklaşım Gökhan ve Caner’den geldi. Kalmaları konusunda iyimseriz” dedi.

Haberin Devamı

Spor Arena / İsmail ER | Beşiktaş’ta başkan Ahmet Nur Çebi ile futboldan sorumlu asbaşkan Emre Kocadağ, iç transferde sözleşmeleri biten futbolcularla görüşmelere başladı. İlk olarak Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile masaya oturan Çebi-Kocadağ ikilisi, görüşmelerden olumlu izlenimlerle ayrıldı. Siyah beyazlı yönetimin halen yılda 1.7’şer milyon Euro garanti ücret alan iki futbolcuya yıllık 800 bin Euro teklif ettiği öğrenildi.

Önümüzdeki günlerde tekrar görüşülecek

Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile gerçekleştirilen görüşmeler hakkında Hürriyet’e açıklamada bulunan başkan Çebi, “Bütün futbolcularla tek tek görüşüyoruz fakat Gökhan ve Caner’in özverili davranmaları bizleri çok mutlu etti. En olumlu yaklaşımı bu iki oyuncudan gördük. Önümüzdeki günlerde tekrar masaya oturacağız. Gökhan ve Caner’in kalmaları konusunda oldukça iyimseriz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Gökhan 140, Caner 121 maç oynadı

2016 yılından beri Beşiktaş forması giyen iki futbolcudan Gökhan Gönül, siyah beyazlı takımda 140 maça çıkarken, 8 gol atıp 14 asist yaptı. Caner Erkin ise 121 karşılaşmada 6 kez gol sevinci yaşarken, 30 asist kaydetti. 2016-17 sezonunda Beşiktaş’ta Süper Lig şampiyonluğu kupası kaldıran iki oyuncu, eski takımları Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alıyor.

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!