Son Dakika Transfer Haberi: Trabzonspor, Marek Hamsik'i resmen duyurdu

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Transfer Haberi: Trabzonspor, Marek Hamsiki resmen duyurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 19:01

Trabzonspor'da son dakika transfer gelişmesi... Trabzonspor, Napoli'de efsaneleşen ve son olarak İsveç ekiplerinden Göteborg'da forma giyen Marek Hamsik'le 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Hücum hattına 34 yaşındaki Gervinho, savunmaya da 31 yaşındaki deneyimli sağ bek Bruno Peres'i dahil eden bordo mavililer, orta saha bölgesi için yıldız futbolcu Marek Hamsik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bordo mavili kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Marek Hamsik arasında 2 (İki) yıllık anlaşma sağlamıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2021-2022 futbol sezonu için 1.500.000.-Eur garanti ücret,2022-2023 futbol sezonu için 1.500.000.-Eur garanti ücret ödenecektir.

Ayrıca, futbolcuya her bir sezon için 700.000.-EUR imza ücreti ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %10'u ödenecektir." denildi.

Haberin Devamı

Son Dakika Transfer Haberi: Trabzonspor, Marek Hamsiki resmen duyurdu

SOSYAL MEDYADA HAMSIK' ÇILGINLIĞI YAŞANMIŞTI

Deneyimli orta saha oyuncusu Hamsik'i takımda görmek isteyen bordo-mavili taraftarlar sosyal medyada kampanya başlatmıştı.

Bordo mavili binlerce taraftar, oyuncunun sosyal medya hesabındaki son paylaşımına "Come to Trabzonspor" yorumunu yazarak Hamsik'i Trabzonspor'a davet etmişti.

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!