Son Dakika Transfer Haberi... Halil Dervişoğlu'nun babasından flaş transfer sözleri! "30-40 milyon euro..."

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Transfer Haberi... Halil Dervişoğlunun babasından flaş transfer sözleri 30-40 milyon euro...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2021 14:30

Son dakika haberi! Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a kiralanan ve gösterdiği performansla milli takımın EURO 2020 kadrosunda kendisine yer bulan Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu, milli yıldızın transferine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray formasıyla yıldızı parlayan ve bonservisi İngiltere'nin Brentford takımında bulunan 21 yaşındaki Halil Dervişoğlu konusunda, baba Muzaffer Dervişoğlu çarpıcı açıklamalar yaptı. Muzaffer Dervişoğlu,"Brentford'da takımın forveti Ivan Toney satılacak mı, satılmayacak mı, ondan sonra karar verilecek Halil'in durumuna. Para konuşmuyorlar zaten. Gündemde 8-10 milyon Euro dönüyor ama bunlar sadece söylenti. Ben 8-10'a da bırakacaklarını tahmin etmiyorum. Brentford'un Halil'den beklentisi çok yüksek, 30-40 milyon Euro'lar konuşuluyor" dedi.

Önceliğin Galatasaray'da olduğunu belirten Muzaffer Dervişoğlu, Fanatik Gazetesi'ne verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı;

"Ivan Toney tekrar Brentford'da kalırsa biz o zaman kiralık gideriz. Ya da Toney ile eşit şans bulmamız lazım. Yoksa orada kalmayız, kiralık gideriz. Önceliğimiz Galatasaray olur. Halil orada mutlu. Ama elimizde olan bir durum değil. Bakarsın İspanya'ya, İtalya'ya veya Almanya'ya verirler. Çünkü buralardan teklifler var. Orada kulübün vereceği karar önemli..."

Haberin Devamı

"ALANYA'YA GİDECEKTİK"

"Devre arasında Alanyaspor'a gidecekken Galatasaray'a geldik. O dönem Galatasaray Brentford'u ikna etti, döndük bu tarafa. İşin o zorluğu da var. Bizim gönlümüzden geçen olmuyor. Daha önce Trabzonspor'a gidecektik olmadı. Onun için hayırlısıyla bekleyeceğiz. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin bizi istemesi gurur verir tabii ki ama diğer kulüplerin de Brentford ile görüşmesi gerekiyor. Halil Galatasaray'da çok mutlu ama bizim elimizde bir şey yok."

Son Dakika Transfer Haberi... Halil Dervişoğlunun babasından flaş transfer sözleri 30-40 milyon euro...

"MAÇTAN SONRA ÇOK ÜZÜLDÜ"

"Ben Trabzonsporlu olmama rağmen şampiyonluk maçında oğluma destek vermeye geldim. Halil de maçtan sonra çok üzüldü. Çünkü kariyerinde bir şampiyonluk olacaktı. Çok emek verdi ve çırpındı ama futbolda hep istedikleriniz olmuyor."

"MESSI DEĞİL, BURAK YILMAZ"

"Halil'in idolü Burak Yılmaz. Bunu her zaman söylüyor. Herkes Messi, Ronaldo derken de o Burak Yılmaz diyordu. Burak Yılmaz abisinden çok şey öğrenecektir. Önünde daha çok turnuva var."

Haberin Devamı

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

BAKMADAN GEÇME!