Son dakika transfer haberi! Galatasaray'dan kritik hamle! İzlemeye gittiler...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika transfer haberi Galatasaraydan kritik hamle İzlemeye gittiler...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2021 11:22

Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Omar Elabdellaoui'nin sakatlığı nedeniyle sağ beke takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, Jens Stryger-Larsen için Udinese ile görüşmelere başlamıştı. Galatasaray, tecrübeli futbolcunun transferi için kritik bir hamle yaptı.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber - Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme son olarak Danimarkalı Jens Stryger-Larsen gelmişti.

Danimarka Milli Takımı ile EURO 2020'de boy gösteren ve ülkesinin yarı finale çıkmasında önemli bir pay sahibi olan Larsen için sarı-kırmızılıların Udinese ile masaya oturduğu belirtilmişti.

30 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Galatasaraylı scoutlar, Danimarka'nın Çekya ile oynadığı EURO 2020 çeyrek final maçını izlemek için Roma Olimpiyat Stadı'na gitti. Larsen'i yakından takip eden ve sık sık notlar alan scoutların İstanbul'a dönüşte detaylı rapor hazırlayacağı kaydedildi.

Son dakika transfer haberi Galatasaraydan kritik hamle İzlemeye gittiler...

Haberin Devamı

UDINESE'YE 3, LARSEN'E 1 MİLYON EURO

Udinese, 30 yaşındaki sağ bek için 4 milyon Euro talep etti. 2.5-3 milyon Euro’ya indirilmesi hedefleniyor. Larsen’in de yıllık 1 milyon Euro istediği bildirildi.

Danimarkalı futbolcunun İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 2022 Haziran ayında sona eriyor.

4 yıldır Udinese forması giyen Larsen, geçtiğimiz sezon 33 maçta 2 gol 1 asist ile oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!