Son Dakika Transfer Haberi: Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz tamam, sırada 3 genç transfer var

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Transfer Haberi: Galatasarayda Barış Alper Yılmaz tamam, sırada 3 genç transfer var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2021 08:00

Galatasaray, 21 yaşındaki Barış Alper Yılmaz için 1.5 milyon Euro’nun yanı sıra bir genç oyuncuyu Keçiörengücü’ne gönderecek. Devler Ligi’ndeki PSV maçlarını düşünerek kadrosunu bir an önce Kaan Ayhan, Gedson, Moreno ve Halil ile güçlendirmek isteyen G.Saray, sonraki etapta yine ‘gençlik aşısına’ devam edecek! Geçtiğimiz sezon Kerem ile Mohamed gibi genç oyunculara yatırım yapan kulüp bu felsefesini yine sürdürecek.

Haberin Devamı

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Galatasaray’da Fatih Terim önderliğinde oyuncu taramalarına devam eden scout ekibi hem yurt içi hem de yurt dışında kulüp transfer politikalarına uygun yeni isimleri belirledi. Genç oyunculara yatırım yapacak olan G.Saray, sahada ve gelecekte transferde katkı sağlayacak isimler almak istiyor. Teknik ekip bu doğrultuda 4 ismi yönetimin önüne koydu. Terim’in olumlu baktığı üç ismin ortak özelliği birçok mevkide oynayabilmeleri.

BARIŞ ALPER YILMAZ: PRENSİPTE ANLAŞMA SAĞLANDI

G.Saray Keçiörengücü ile anlaştı. 21 yaşındaki sol kanat; sağ kanat ve santrforda da görev yapıyor. 1. Lig’de 36 maça çıkan Barış, 8 gol ve 5 asiste imza attı. 1.5 milyon Euro+bir genç oyuncu verilecek. Keçiörengücü, Ali Yavuz Kol’u istiyor. Burak Elmas yönetimi bu teklifi değerlendiriyor.

Haberin Devamı

ANLAŞMAYI BAŞKAN DUYURDU

Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, oyuncunun transferi için Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

"Galatasaray Başkanı Burak Elmas dahil yöneticiler kulübümüze gelip gitti ve belli şartlar üzerinde anlaşma sağladık. Aslında ilk önce Beşiktaş çok ilgilendi. Rizespor da aradı. Ancak pazartesi günü Galatasaray ile resmi anlaşma imzalayacağız."

TRABZONSPOR DA İLGİLENİYORDU

Barış için Trabzonspor'un da devreye girdiğini belirten Tahiroğlu, 61 Saat'e yaptığı açıklamada, "Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardık. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bir hafta önce beni aradı ama bu süre zarfında herhangi bir geri dönüş olmadı. Ben de Oflu ve fanatik bir Trabzonsporluyum." dedi.

Son Dakika Transfer Haberi: Galatasarayda Barış Alper Yılmaz tamam, sırada 3 genç transfer var

İSMİ LİLLE'LE DE ANILIYORDU

Kadrosunda Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Mustafa Kapı’yı bulunduran Lille ile de anılan Barış Alper, geçtiğimiz sezon Ankara Keçiörengücü ile ligde 34 maçın tamamında forma giydi. Başarılı sol kanat oyuncusu bu karşılaşmalarda 8 gol atarken 5 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Barış Alper Yılmaz, Türkiye Kupası'nda da 2 kez forma giydi.

Haberin Devamı

ÜMİT MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NDA OYNUYOR

Sergilediği başarılı performans sayesinde Tolunay Kafkas tarafından Ümit Milli Futbol Takımı'na çağırılan Barış Alper Yılmaz, Hırvatistan ile oynanan ve 4-1 kaybedilen müsabakada sonradan oyuna girerek ay-yıldızlılardaki ilk golünü attı.

SEMİH GÖRER: SAĞ BEK İÇİN GENÇ BİR ALTERNATİF

Şener Özbayraklı’nın ayrılığı sonrasında yerli bir sağ bek takviyesi planlayan G.Saray, genç bir isme yatırım yapmayı düşünüyor.

Akhisar’da forma giyen 19 yaşındaki Semih Görer için scout ekibi olumlu rapor verdi. Orta sahanın sağ iç bölgesinde de oynayabiliyor.

Son Dakika Transfer Haberi: Galatasarayda Barış Alper Yılmaz tamam, sırada 3 genç transfer var

MOHAMED ALİ BEN ROMDHANE: HEM ORTA SAHA HEM ÖN LİBERO

Haberin Devamı

Tunus’un Esperance kulübünde forma giyen Romdhane de geniş listedeki yerini aldı. 21 yaşındaki Tunuslu, merkez orta sahada forma giyiyor. Romdhane aynı zamanda ön libero ve 10 numarada da görev alabiliyor. 34 maçta 10 gol atıp 3 asistlik katkı yaptı.

BURAK İNCE: HENÜZ 17’LİK YILDIZ ADAYI

Altınordu’nun en önemli gençlerinden biri olarak gösteriliyor. Henüz 17 yaşında. Merkez orta sahanın yanı sıra 10 numara ve orta saha sol içte de başarılı bir performans sergiliyor. Geçen sezon İzmir ekibiyle çıktığı 30 karşılaşmada 6 gole imza attı.

Son Dakika Transfer Haberi: Galatasarayda Barış Alper Yılmaz tamam, sırada 3 genç transfer var

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!