Son Dakika Transfer Haberi: Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Kurzawa açıklaması! Doğruladı...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2021 14:40

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Layvin Kurzawa ile ilgilendiklerin doğruladı.krza

Haberin Devamı

Yaz transfer döneminde bonservisleri elinde olan Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk ile Ankara Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz'ı renklerine bağlayan Galatasaray, beş transfer daha yapmayı planlıyor.

Habertürk'ün haberine göre sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas, birçok oyuncuyla anlaşma aşamasına geldiklerini söyledi. Başkan Elmas, ''Layvin Kurzawa istediğimiz bir oyuncu. Bonservisiyle almak istiyoruz. PSG kulübüyle temas halindeyiz.'' dedi.

"GEDSON'UN KISA SÜREDE ARAMIZA KATILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Gedson Fernandes'in transferindeki gecikmeyi Benfica kulübündeki değişime bağlayan Başkan Elmas, ''Tam oyuncuyla anlaşmıştık ancak Benfica kulübünde adeta devrim oldu. Kısa sürede Gedson Fernandes'in aramıza katılacağını düşünüyorum. Oyuncu gelmek istiyor'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İLK ETAPTA BEŞ TRANSFER PLANLANIYOR

Galatasaray ilk etapta sol bek, sağ bek, orta saha, hücuma dönük kanat oyuncusu ve bir de forvet almayı planlıyor. Takımdan ayrılacak oyuncuların durumuna göre transfer sayısı artabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!