Son dakika transfer haberi... Fenerbahçe'de ikinci ayrılık! Frey'den sonra...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika transfer haberi... Fenerbahçede ikinci ayrılık Freyden sonra...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2021 11:08

Son dakika haberi... Michael Frey ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşanmak üzere. Sarı-lacivertliler, bekleneni veremeyen yıldız için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayarak taraftarlarını üzen Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarında gaza bastı. Sarı-lacivertliler ilk olarak Serdar Dursun'u renklerine bağladı.

Serdar'ın transferi sonrası İsviçreli golcüsü Michael Frey ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de ikinci ayrılık Uruguyalı savunma oyuncusu Mauricio Lemos'la yaşanabilir.

Son dakika transfer haberi... Fenerbahçede ikinci ayrılık Freyden sonra...

Takvim'de yer alan habere göre Frey'in Antwerp'e bonservisiyle satılmasının ardından Lemos'a gelen teklifler masaya yatırıldı. Las Palmas ve Rizespor öne çıkan kulüpler oldu. Fenerbahçe'nin önceliği ise satışı gerçekleştirmek. Kiralama ise son seçenek.

Haberin Devamı

Kariyerine Uruguay'ın Defensor takımında başlayan 25 yaşındaki Mauricio Lemos sırasıyla Rubin Kazan, Las Palmas, Sassuolo ve Fenebahçe formaları giydi. Sarı-lacivertli takımda istenen performansı gösteremeyen Lemos, geride bıraktığımız sezon 10 maça çıkabildi.

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!