Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçe'de Alexander Sörloth heyecanı! Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a yazılmıştı...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçede Alexander Sörloth heyecanı Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspora yazılmıştı...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2021 13:31

Süper Lig'de ligin bitişiyle birlikte transferi en fazla konuşulan isim Alexander Sörloth... Büyük umutlarla transfer olduğu Leipzig'de fazla forma şansı bulamayan ligimizin eski gol kralı için dört büyükler atakta. Oyuncuyu en fazla isteyen cephe ise kuşkusuz son yıllarda golcülerinden yeterli katkıyı alamayan Fenerbahçe...

Haberin Devamı

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte transfer çalışmaları hız kazandı. Transferde ismi en fazla anılan oyunculardan biri de Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth...

Son olarak Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a yazılan Norveçli golcü için Fenerbahçeli taraftarlar da harekete geçti. Sosyal medyada Trend Topic listesinde #ComeToFenerSorloth başlığı yer aldı.

FENERBAHÇE'NİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYEN ÜÇLÜ

Bu sezon Samatta, Cisse, Thiam gibi oyunculardan beklenen verimi alamayan sarı lacivertliler, forvet konusunda hata yapmak istemezken radardaki Marega'nın Suudi Arabistan takımı Al Hilal'a transferiyle birlikte arayışlar yeniden başladı.

KİRALIK GELEBİLİR

Leipzig ile sözleşmesi devam eden Sörloth'u kiralamak isteyen takımlardan biri de Fenerbahçe olabilir. Sarı lacivertli taraftarların da yönetime bu yönde bir talebi bulunuyor.

Haberin Devamı

Sezonu şampiyon tamamlayıp Devler Ligi biletini alan Beşiktaş da Norveçli golcüyü listesinde tutarken Galatasaray ile Trabzonspor da bu yarışın içinde.

24 GOLLE KRAL OLDU

Sörloth, Süper Lig'de 2019-2020 sezonunu kaydettiği 24 golle gol kralı olarak tamamladı. 24 yaşındaki Norveçli forvet, Necmi Perekli, Fatih Tekke, Gürcü oyuncu Şota Arveladze ve Burak Yılmaz'dan sonra bordo-mavili takım forması altında gol krallığı başarısı gösteren 5. isim olmuştu.

Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçede Alexander Sörloth heyecanı Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspora yazılmıştı...


TÜRKİYE KUPASI'NDA ATIŞTILAR...

O dönem Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maça Alexander Sörloth ile Emre Belözoğlu arasındaki gerilim maça damga vururken Norveçli golcü konu hakkında ülkesinin basınına "Çok konuştu, bazı tahrikler oldu. Sinir bozucuydu. Ben de ona biraz sessiz olmasını söyledim" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

BAKMADAN GEÇME!