Son Dakika Transfer Haberi | Fenerbahçe istedi, Samsunspor'a gitti

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Transfer Haberi | Fenerbahçe istedi, Samsunspora gitti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2020 09:35

TFF 1. Lig’in yeni ekibi Yılport Samsunspor, Fenerbahçe'nin de istediği Osmanlıspor’dan genç oyuncu Ali Eren İyican'ı transfer etti.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig’in yeni ekibi Yılport Samsunspor’un kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, Osmanlıspor’dan genç oyuncu Ali Eren İyican'ı transfer ettiklerini açıkladı. Yıldırım, ''Ali Eren, Fenerbahçe istemesine rağmen bizi tercih etti.'' dedi.

Yıldırım, Yılport Samsunspor’u Türkiye’nin markası yapmayı amaçladıklarının altını çizerek, şunları kaydetti:

'Fenerbahçe istedi ama bizi tercih etti'

"Transferlerde çok detaylı düşünüyoruz. Asla menajerler bu kulübün kapısından içeri giremiyor, giremeyecek. Biz oyuncuları tek tek analiz ederek transfer edeceğiz. Katma değer katacak oyuncuları arıyoruz. Her pozisyon için en az 5 oyuncu sıralaması yaptık. Ama tek tek elemeden geçtikten sonra öncelik sıralamasına koyuyoruz. Sonra oyuncu ile temasa geçiyoruz. Osmanlıspor’dan genç oyuncu Ali Eren İyican ile görüştük ve anlaştık. Fenerbahçe istemesine rağmen oyuncu bizi tercih etti. Ama 2. Lig’e düşmüş bir takımdan 1 milyon avroya transfer yapmayız. Osmanlıspor fiyatını makul tutarsa transferini yapacağız. Transfer dönemi biraz kapalı kutu olacak. Çünkü transfer basına düştü mü oyuncunun fiyatı iki kat artıyor. Bunun için gizlilik içinde görüşmelerimizi sürdürüyoruz." (Fanatik)

Haberin Devamı

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!