Son dakika transfer haberi! Beşiktaş'tan Benteke bombası! Şampiyonlar Ligi...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika transfer haberi Beşiktaştan Benteke bombası Şampiyonlar Ligi...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2021 09:55

Son dakika Beşiktaş transfer haberi! Yeni sezonda yer alacağı Şampiyonlar Ligi’ne güçlü bir kadroyla giriş yapmak isteyen Beşiktaş’a, listesindeki Christian Benteke’den güzel haber geldi. Belçikalı golcünün, Crystal Palace’ın yeni sözleşme teklifini henüz kabul etmediği ve yeni maceraya da hazır olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda yeni sezon öncesinde takımını güçlendirmek için düğmeye basan Siyah-Beyazlılar, forvet hattı için Belçikalı yıldızı listesine almıştı. Ara transfer döneminde kiralanan Cenk Tosun’un dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle yılı kapatması, Cyle Larin’in kanat hattında görev alması ve Vincent Aboubakar’ın geleceğinin belirsizliği sonrasında ilk hedef Christian Benteke olarak belirlenmişti. Fanatik'in haberine göre İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace’ın formasını giyen 30 yaşındaki futbolcuyla menajeri aracılığıyla ilk teması kuran Kara Kartal’a, dünyaca ünlü isimden müjdeli haber geldi.

Euro2020 sonrasında...

Ada’da 5 yıldır formasını giydiği Crystal Palace’ın yeni sözleşme teklifini henüz kabul etmeyen Benteke’nin, Premier Lig temsilcisiyle yollarını ayırabileceği bildirildi. 1,90’lık golcünün yeni bir maceraya hazır olduğunu ilettiği menajerinden gelen teklifleri değerlendirmesini istediği ifade edildi. Tecrübeli futbolcunun, kendisine talip olan kulüpleri değerlendirip Belçika formasıyla yer alacağı Euro2020’den sonra geleceğiyle ilgili olarak kesin kararını vereceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi faktörü var

Crystal Palace’tan geçen sezon yıllık 4 milyon Pound kazanan Benteke’ye Siyah-Beyazlılar’ın ödeyebileceği maksimum maaşın, bonuslarla birlikte 3 milyon Euro seviyesinde olduğu konuşuluyor. Yönetim, bu transferde takımın gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olmasına güveniyor. Benteke’ye başta İtalya’dan olmak üzere birçok teklif olmasına rağmen Beşiktaş’ın, Devler Ligi faktörü sebebiyle Benteke’yi İstanbul’a gelmeye ikna etmeyi planladığı belirtildi.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!